Frumusete & Ingrijire

#Ianna Novac #frumusete

Ianna Novac apeleaza la minuni! Cum isi mentine artista frumusetea

Ianna Novac, cea mai cunoscuta cantareata de pop-opera din Romania, este constienta de trecerea timpului si apeleaza la minuni pentru a-si mentine frumusetea.

Frumoasa basarabeanca a facut parte din trupa ASIA, a cochetat si cu actoria, dar a decis sa se dedice muzicii, mai ales dupa casatoria cu profesorul sau de canto, tenorul Octavian Dobrota.

Canta de la 5 ani, marturisind ca a simtit dintotdeauna ca menirea ei pe lume este sa fie cantareata: "Tot timpul cantam pentru ca acesta era si este sensul vietii mele".

Desi are un look de invidiat, soprana este constienta de trecerea timpului si recunoaste ca dupa ce a implinit varsta de 30 ani a inceput sa investeasca mai mult timp si energie in ingrijirea personala.

La 34 de ani artista a inceput sa-si injecteze botox, pentru a-si pastra tenul suplu si ferm. Ianna a apelat la specialisti in domeniu, alegand serviciile domnului Doctor Ion Zegrea de la clinica Elysium pentru efectuarea procedurilor, la recomandarile mai multor cunoscuti din breasla.

"Dr Ion Zegrea reuseste de fiecare data sa faca minuni, cum a facut si ultima oara cand am fost. Trebuie sa recunosc ca am avut pe frunte 2 riduri de expresie foarte vizibile, dar dupa o singura sedinta de tratament cu Botox la domnul Zegrea, practic nu se mai vad. Dupa 8 luni am revenit sa facem aceeasi procedura, ca sa nu mai apara. Ele apar datorita soarelui, cand stam incruntate iar la mine apar datorita concentrarii din timpul cantatului", a recunoscut Ianna Novac.

Ianna recomanda injectiile cu Botox, pentru ca sunt necesare, pentru un ten mereu tanar, iar imaginea conteaza, mai ales in cazul artistilor. Odata cu inaintarea in varsta, pielea incepe sa-si diminueze colagenul si elastina si sa retina apa, factori care produc inevitabil ridurile faciale. Toxina botulinica amelioreaza ridurile de pe frunte, estompeaza "laba gastei", dar si ridurile de expresie.

Injectarea de Botox cea mai cunoscuta metoda anti-imbatranire, la care apeleaza atat vedetele din Romania, cat si vedete internationale, precum Megan Fox, Gwen Stefani sau Donatella Versace.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului