Frumusete & Ingrijire

#Chairmony #fotolii masaj #masaj

Fotolii de masaj Chairmony – Design modernizat si potrivit pentru orice locuinta si spatiu de birouri

Compania Chairmony comercializeaza fotolii de masaj profesionale ce imbina cu succes designul futurist cu relaxarea si efectele terapeutice. Produsele sunt prevazute cu diverse functii si optiuni de personalizare a sedintelor de masaj, dat fiind ca fiecare utilizator are dorinte si nevoi specifice.

Fotoliile imita intocmai miscarile tipului de masaj dorit si pot fi conectate prin Wi-Fi la smartphone pentru redarea playlist-ului preferat. Scaunul de masaj este usor de integrat in orice spatiu de locuit, cat si in birouri, spatii de relaxare sau centre de infrumusetare.

Care sunt principalele modele comercializate?

Compania isi intampina clientii cu doua modele de fotolii: Modern si Retro, cel din urma fiind disponibil si in varianta Retro Advanced. Acestea sunt disponibile la randul lor in mai multe variante de culoare si pot fi personalizate la cererea clientului astfel incat sa indeplineasca toate criteriile estetice necesare.

Pe piata de profil sunt disponibile cateva modele standard, care pot fi adaptate atat pentru medii business, cat si pentru spatiile rezidentiale.

Gama Modern – Varianta cu cele mai multe functii si programe de masaj - Fotoliul de masaj Chairmony Brown Envy

Aceasta varianta standard a fotoliului Modern este destinata celor care doresc sa integreze produsul intr-un spatiu amenajat rustic, cu materiale naturale precum lemnul, in culori cat mai calde si naturale.

Modelul este prevazut cu 114 airbag-uri si 6 programe de masaj, precum si o serie de functii cu ajutorul carora utilizatorul beneficiaza de un masaj complet, de la taple pana la picioare.

Fotoliul de masaj Chairmony Future Comfort

Printr-o combinatie de alb si rosu, fotoliul reuseste sa completeze discret spatiile de relaxare amenajate modern. La fel ca si modelul anterior, acesta dispune de cele 6 programe standard – Chinezesc, Hong Kong, Thailandez, Upper Body, Lower Body si American- precum si de o serie de functii inedite: incalzire in fotoliu, scanare corporala, reflexoterapie, Focus, Zero Space, Stretching, masaj cu aer etc.

Fotoliul de masaj Chairmony Pitch Black

Acest model este finisat cu piele neagra, ceea ce ii confera un design elegant si rafinat, usor de integrat in confortul propriei locuinte sau in birouri. Prevazut cu telecomanda, la fel ca toate fotoliile din gama Modern, fotoliul poate fi controlat cu usurinta pentru personalizarea sesiunilor de masaj. Este ideal pentru combaterea si ameliorarea durerilor din zona lombara si cervicala, tample, brate, spate, picioare, gambe si talpi, dar si pentru alungarea oboselii psihice si fizice.

Toate cele trei modele de fotoliu dispun de functiile si programele precizate mai sus, estetica fiind cea care difera.

Gama Retro – Mai putine functii, acelasi nivel de relaxare

Modelul Retro este disponibil in cele doua variante - Coffe si Beige- doua nuante calde si placute, ideale pentru cei care doresc sa-si transforme biroul intr-un spatiu de relaxare.

Versiunea Retro dispune de 22 de airbag-uri, trei programe de masaj, suport de picioare pliabil si functii precum cea de pliere pe forma corpului, incalzire in fotoliu sau reglare a intensitatii si frecventei masajului. Prin urmare, atat Fotoliul de masaj Retro Chairmony Coffe, cat si Retro Chairmony Beige reprezinta varianta accesibila pentru cei care petrec mult timp la birou si vor sa se relaxeze dupa o zi grea si obositoare.

Scaunele de masaj Chairmony sunt destinate oricui, indiferent de varsta, ocupatie sau stil de viata. Mai multe detalii puteti gasi pe www.chairmony.ro sau la numarul de telefon: 0749.214.779 .

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare