Frumusete & Ingrijire

#expert acasa.ro #buze sexy #ingrijire buze #dinti stralucitori

Expertul Acasa.ro, dr Lucy Visinescu: 7 secrete pentru buze sexi

Nu-i asa ca o privesti cu o oarecare invidie pe Angelina Jolie pentru buzele ei sexi si ti-ai dori in secret buzele ei? Toate reclamele si toate copertile revistelor sunt cu femei frumoase care zambesc cu buze pline, voluptoase descoperind siraguri albe de dinti precum perlele.

Si daca despre cum poti avea o dantura perfecta am vorbit intr-un articol mai vechi, iata aici cateva metode de a avea si buze sexi:

1 Foloseste produse cosmetice testate dermatologic si protejeaza-ti buzele cu balsamuri cu SPF 30 cel putin.

2 Evita produsele care contin parabeni si parfumuri care pot fi iritante. Buzele crapate si cu tendinta la exfoliere pot fi consecinta camforului si mentolului, ca si a substantelor aromatice din produsele cosmetice.

3 Cauta sa folosesti produse pe baza de glicerina, uleiuri minerale, aloe, acid lactic, sorbitol, lanolina sau ceara de albine care hidrateaza si inmoaie buzele.

4 Asa cum exfoliezi periodic fata si corpul, si buzele trebuiesc exfoliate, pentru a indeparta celulele moarte si a ajuta la regenerarea tisulara. Poti folosi un amestec de zahar tos si miere, sau miere zaharisita cu care sa masezi buzele prin miscari mici, circulare, stimuland astfel si producerea de colagen care mentine volumul si supletea buzelor. La final stergeti buzele cu un tifon umed si aplicati un balsam de buze.

5 Pentru cresterea usoara de volum si o culoare naturala puteti opta pentru balsamuri de buze sau glosuri cu uleiuri esentiale de menta, scortisoara sau ghimbir care stimuleaza circulatia periferica la nivelul capilarelor labiale.

6 Vrei un volum mai mare sau ridicarea colturilor gurii, poti apela la un procedeu de injectare de acid hialuronic intr-un cabinet stomatologic sau dermatologic, si in nici 30 de minute ai rezultatul dorit. Efectul apare la maximum 48 de ore de la procedura si trebuie reinnoita la sase luni.

7 Nu fumati, daca va doriti o piele tanara si stralucitoare si buze pline. Este demonstrat ca fumatul subtiaza buzele, duce la pierderea de colagen la nivelul tesutului labial, cu aparitia ridurilor peribucale si nu numai.

Date de contact:

Dr Lucy Visinescu

medic specialist stomatolog
Dental Diamonds Studio
 
Adresa: Str Alexandru Constantinescu nr 20
Sector 1, Bucuresti
 
Telefon: 0744.687.665

E-mail: lucy.visinescu@gmail.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare