Frumusete & Ingrijire

#epilare #epilare ipl #epilare definitiva

Epilarea definitiva cu IPL va scapa rapid de parul nedorit de pe picioare sau de pe maini

Daca la barbati parul corporal vizibil e semn de virilitate si nimeni nu se gandeste sa il elimine, la femei lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. O domnisoara cu par pe picioare sau pe maini poate fi etichetata imediat ca neingrijita, ea poate parea ca nu tine la aspectul sau fizic si nici nu ii respecta pe cei din jurul ei. In functie de cat de repede creste parul si cat de mult par exista pe picioare, maini, in zona bazinului, o domnisoara sau o doamna trebuie sa treaca cel putin o data pe luna printr-o operatiune destul de dureroasa in trecut denumita epilare.

 

Epilarea definitiva presupune indepartarea rapida a firelor de par din zonele vizate cu diverse substante si prin diferite procedee. In trecut se tot folosea ceara simpla, acum exista fel de fel de tipuri de ceara in toate formele. Se mai folosea si lama de ras de unica folosinta pentru cazuri de urgenta.

Acum insa, de cand tehnologia moderna a ajuns si in saloane, epilarea cu ceara sau cu aparatul de ras a fost inlocuita cu o metoda mai putin dureroasa denumita epilare definitiva. Pe langa faptul ca epilarea este definitiva varianta IPL este si foarte sigura pentru piele si zonele unde se foloseste. Practic scapi de parul de pe picioare sau maini rapid, in cateva minute, la epilarea IPL se foloseste doar o razade lumina intens pulsata, care arde firul de par de la radacina. Tot cu ajutorul IPL se pot trata si petele de pe piele, acneea, alte afectiuni cutanate.

Epilarea definitiva IPL are rezultate diferite in functie de culoarea parului, de tipul de fir de par si de particularitatii pielii pacientelor, dar in general sunt foarte bune si rapide, cateva sedinte sunt suficiente pentru o epilare definitiva. Eficienta maxima a procedurilor de epilare definitiva cu IPL se obtine la persoanele cu piele deschisa la culoare si fir de par inchis la culoare. O sedinta de epilare pe picioare si in zona inghinala dureaza pana la 20 de minute, pe termen lung epilarea IPL este avantajoasa din punct de vedere economic. In timpul epilarilor definitive cu IPL se indeparteaza si firele de par crescute sub piele, nu mai apar iritatii ca atunci cand se folosea lama de ras de unica folosinta.

Intre sesiunile de epilare cu IPL se poate rade parul pentru eficienta mai mare a tratamentelor aplicate local, efecte adverse nu exista. Dupa aplicarea procedurii de epilare pacienta isi poate relua activitatile fara probleme.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare