Frumusete & Ingrijire

#epilare definitiva ipl #epilare #rowenta #epilare definitiva

Epilare eficienta, cu efecte de lunga durata, la tine acasa

Adio, programare la salon! Adio, fire de par inestetice! Adio, stresului epilarii clasice, neplacute si dureroase! Solutia vine de la Rowenta Instant Soft Compact , epilatorul performant si modern, ce garanteaza rezultate profesionale si o piele catifelata pe termen lung, prin indepartarea rapida si semi-permanenta a firelor de par nedorite.

 

Bland cu pielea, nemilos cu firele de par

Datorita performantei ridicate a tehnologiei IPL si a sistemului inovator Pro Precision, cu rola de distantare, nu vei rata nicio suprafata a pielii si nu vei trata de doua ori aceeasi zona. Pentru si mai multa siguranta, Rowenta Instant Soft Compact include un detector care blocheaza impulsul luminos, pentru a evita arderea, daca suprafata ce urmeaza a fi tratata este prea deschisa sau prea inchisa la culoare, sau daca aparatul nu a intrat in contact deplin cu pielea. In plus, ochii sunt protejati datorita filtrului UV de inalta performanta incorporat.

Testat si aprobat dermatologic conform celor mai ridicate standarde, aparatul Rowenta Instant Soft Compact foloseste lumina intens pulsata (IPL), o metoda sigura si eficienta, prin care se aplica impulsuri de lumina, dozate optim, chiar la radacina firului de par, inhibandu-i astfel cresterea, fara riscul de ardere si fara durere.

Pe scurt, fasciculul de lumina concentrat este focalizat cu precizie chiar la radacina firului de par ce trebuie indepartat - pentru rezultate rapide si performante.

Grija deosebita pentru piele!

Epilarea cu lumina intens pulsata utilizeaza un spectru de emisie larg, bland cu pielea, dar eficient in indepartarea firelor de par. Astfel, cu epilatorul Rowenta Instant Soft Compact beneficiezi de tehnologia IPL, sigura si confortabila, ca intr-un salon profesionist. in plus, nu trebuie sa astepti luni intregi pentru o piele fina - cu Rowenta Instant Soft Compact, rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta si dureaza timp indelungat!

Tips & tricks in utilizarea unui aparat IPL!

Este recomandat ca pielea sa nu fi fost in ultimele patru saptamani expusa la soare sau la razele UV ale solarului, sa nu aiba iritatii, rani sau afectiuni medicale. Alunitele trebuie protejate cu plasturi si orice bijuterie trebuie indepartata inaintea sedintelor de epilare. Pentru o eficientizare maxima a pulsatiilor luminoase asupra radacinii, inainte de epilarea cu IPL nu este recomandat sa utilizezi un epilator sau ceara. Poti repeta sesiunea dupa doua saptamani, pentru ca nu toate firele cresc in acelasi timp,iar pentru intretinere, poti relua sedinta de epilare peste cateva luni.

Concluzia? Instant, soft, simplu si eficient! Fara fire nedorite de par, fara durere si in deplina siguranta! Lasa tehnologia de ultima ora sa lucreze in avantajul tau - prin epilatorul Rowenta Instant Soft Compact!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare