Frumusete & Ingrijire

#picioare femei # picioare frumoase #picioare

E vremea picioarelor frumoase si sanatoase!

A inceput sezonul fustelor si rochiilor si ar cam fi cazul sa renunti la pantalonii tai de zi cu zi…

Multe femei se confrunta cu problema picioarelor inestetice si/sau umflate, cu mici vanatai sau vase sparte. Sanatatea si aspectul pielii picioarelor sunt extrem de importante si ar trebui sa respectam cateva reguli de ingrijire cutanata, stiind ca, modificari aparent minore, pot conduce in timp la aparitia unor leziuni serioase, mai greu de tratat.

Zi de zi picioarele trebuie sa sustina intreaga greutate a corpului, trebuie sa stea inghesuite in pantofi de multe ori prea stramti, cu putina aerisire, cu tocuri inalte si, de multe ori s-alerge de la job acasa, de acasa la petreceri sau la shopping.

De ce sa nu le rasplatim cu ingrijirea care li se cuvine? Ori de cate ori picioarele sunt umflate sau dureroase, maseaza-le usor cu un gel aplicat local, ce amelioreaza in scurt timp, durerea, umflaturile si vanataile, exact disconfortul pe care-l resimti.

Gelul este o combinatie unica dintre doua ingrediente active: heparina (cu rol in ameliorarea vanatailor si a umflaturilor) si diclofenac (care actioneaza asupra durerii si inflamatiei). Pe langa acestea, mentolul si dexpantenolul din compozitia produsului (promotori de absorbtie) ajuta ingredientele active sa patrunda rapid in piele.

Gelul cu Heparina si Diclofenac este un tratament sigur, fara reactii adverse sau sensibilizari cutanate, rezultatele fiind vizibile din primele zile de la aplicare. Produsul se gaseste in farmacii, sub trei forme de prezentare: tub de 25g gel, 45g gel si 100g gel, la pret incepand cu 13 lei.

Alege gelul pentru picioare sanatoase!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului