Frumusete & Ingrijire

#machiaj #tendinte machiaj #culori machiaj

Descopera culorile de machiaj in tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015

Designerii de top au decretat culorile menite sa domine tendintele noului sezon toamna-iarna din acest an, lasandu-ti tie posibilitatea de selecta cele mai bune produse de machiaj pentru un look trendy. Iar cand vine vorba de ceea ce este mai bun si mai calitativ, produsele Benecos corespund intru totul celor mai pretentioase cerinte.

Nuantele noului sezon

Zece nuante vor fi vedetele sezonului toamna-iarna 2014-2015, oferind o varietate larga de optiuni adaptabile diverselor evenimente sociale, dar si o paleta indestulatoare pentru infatisarea ta zi cu zi. Ateapta-te ca imaginatia si creativitatea ta in materie de moda si machiaj sa explodeze brusc in aceasta toamna, liderii stilului de pe piata mizand pe culori care sa iasa din tonalitatea tipica a sezonului.

Sangria si Aurora Red iti vor conferi o infatisare stilata si plina de viata prin exotismul nuantelor vivace, in special prin asocierea lor cu subtilele Radiant Orchid, Mauve Mist sau Cypress. Bright Cobalt si Royal Blue intra de asemenea in preferintele creatorilor de moda, deschizand noi oportunitati pentru adoptarea unor tinute futuriste prin accesorizarea cu neutra nuanta Aluminium. Eleganta clasica va si scoasa in evidenta de fermecatoarea nuanta Cognac intr-o combinatie radianta cu Mist Yellow.

Toamna glam cu Benecos

Setul de produse de machiaj si de lacurile de unghii comercializate de BIO Cosmetics sunt perfecte pentru a intra in jocul tendintelor inregistrate de moda acestui sezon. Combinatiile glam pe care la poti adopta pe baza tendintelor modei acestui sezon isi regasesc o larga varietate de optiuni in randul produselor de machiaj Benecos.

O combinatie Sangria si Bright Cobalt poate fi bine evidentiata de rujul Silky Tulip, fardul de pleoape natural Mermaid si fondul de ten BB Cream natural 8 in 1 Fair, conferindu-ti un aspect stralucitor. Adauga unghiilor un lac de unghii Crystal sau Urban Girl pentru a tempera abundenta nuantelor sau adopta o infatisare indrazneata de-a dreptul folosind nuantele Wild Orchid sau Vintage Red disponibile in randul produselor Benecos.

Adopta o infatisare de-a dreptul electrica mizand pe o accesorizare Bright Cobalt si Aluminium pentru o noapte in club. Pune-ti in valoare tinuta folosind un lac de unghii Ice Baby, creat parca pentru o astfel de ocazie, asortat cu nuantele create de fardul de pleoape natural Duo Ocean si conturul trasat cu ajutorul dermatografului natural Kajal Violet de la Benecos.

Un sezon plin de stil

Adauga clasa tinutei tale, indiferent de ocazie, bazandu-te pe nuantele cele mai potrivite ale produselor de machiaj si ale lacurilor de unghii Benecos.

Tinutele tale office sau high-business pot adopta nuante aflate in trend, atata vreme cat sunt asortate intr-un mod elegant cu produsele naturale Benecos. Lacurile de unghii si ojele in tenta nude, precum Tender Kiss, Sandstorm, Crystal si creionul ruj Rusty rose, gloss-ul glam natural Flamingo sau crema BB Cream natural 8 in 1 Beige sunt in masura sa evidentieze discret eleganta unei tinute in tenta Cognac sau Aurora Red.

Descoperiti acum intreaga gama de produse de machiaj bio si cosmetice bio la cele mai atractive preturi, exclusiv la BIO-Cosmetics, magazin recomandat de acasa.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului