Frumusete & Ingrijire

#marire bust #bust generos

Cum iti poti mari bustul in mod natural, fara a apela la bisturiu

Un bust generos reprezinta visul oricarei femei, dar din pacate acest lucru nu este usor de obtinut de fiecare data, mama natura nefiind la fel de darnica cu toti. Din acest motiv au inceput sa isi faca aparitia pe piata din ce in ce mai multe produse care promit sa ajute la obtinerea unor sani mai mari intr-un timp relativ scurt (in medie tratamentul pentru a fi eficient trebuie sa dureze trei luni) fara ca femeile sa fie nevoite sa apeleze la "bisturiu".

Cautand pe forum putem observa cum numarul femeilor in cautare de metode naturale de marirea a sanilor este in crestere, iar de fiecare data ele spun ca prefera sa incerce prima data alternativele la silicoane, avand ca principal motiv frica de a fi supuse unei operatii chirurgicale. Care sunt, asadar, aceste alternative? Avem la indemana pastile pentru marirea sanilor, diferite tipuri de creme, plante care sunt recunoscute ca avand capacitatea de a stimula cresterea nivelului de hormoni (aici fiind vorba in special de estrogen), schimbarea alimentatiei, diferite tipuri de excercitii fizice ori masaje si asa mai departe.

Toate aceste optiuni naturale pe care le-am enumerat mai sus au ca principal obiectiv cresterea testului mamar prin stimularea hormonala ori prin dezvoltarea musculaturii in zona pieptului, cel din urma caz fiind valabil in cazul excercitiilor fizice. In mod normal este bine ca masajul si excercitiile fizice sa fie prezente in cadrul procesului de marire a sanilor, alaturi de acestea urmand a se adauga si una dintre celelalte alternative amintite.

Cum te pot ajut cremele in obtinerea unui bust mai generos?

Marea majoritate a acestor creme au in compozitia lor niste ingrediente naturale (cum ar fi diferite plante ori uleiuri), iar aici putem da ca exemplu crema Big Bust in a carei compozitie se afla uleiul din seminte de vita de vie, uleiul de argan spinoasa, decyl oleate, arginina si colagenul hidrolizat. In mod normal acestea ajuta in hidratarea pielii din zona in care este aplicata si stimuleaza producerea de estrogen ori alti hormoni care pot duce la o crestere a tesutului mamar, dar si la obtinerea unor sani mai fermi, mai rotunzi, care sa lase impresia de volum.

Cremele se aplica prin masarea sanilor pana ce acestea patrund adanc in tesut, iar sansele de reusita sunt unele destul de ridicate, daca ar fi sa ne luam dupa discutiile duse pe diferite forumuri de catre femeile care au incercat astfel de solutii.

Cat de bune sunt pastilele care promit cresterea sanilor?

Spre deosebire de crema, pastilele nu se bucura de o foarte mare "popularitate pozitiva" pentru simplul fapt ca exista sansa ca in compozitia acestora sa nu se afla chiar niste ingrediente naturale, ci niste substante care au ca principal rol stimularea hormonala. Exista riscul ca atunci cand nu alegem cu atentie pastilele sa ne pricopsim cu niste probleme mai mari decat sanii mici.

Ce trebuie sa se inteleaga prin "alegerea cu atentie"? Ca va trebui sa te asiguri ca la baza lor se afla DOAR plante care ajuta la cresterea nivelului de estrogen in mod natural, fara a produce dezechilibre hormonale. Asadar, este exclusa folosirea unor pastile care contin hormoni!

Cum te pot ajuta excercitiile fizice si Yoga in procesul de marire a sanilor?

Ai vazut foarte clar cum barbatii apeleaza la excercitii fizice pentru a creste masa musculara in zona pieptului, astfel incat sa obtina acei pectorali pe care pot "sparge lemne". Ei bine, acest lucru poate fi aplicat si in cazul femeilor care, alegand excercitiile corecte pentru dezvoltarea musculaturii pieptului va determina cresterea in volum a acestuia, oferind de asemenea si un apect mult mai placut, tonifiat.

Tot aici putem include si excercitiile de Yoga, care de asemenea pot fi foarte eficiente, mai ales ca se aduc imbunatatiri asupra modului de actiune al hormonilor. Unde mai pui ca te vei si simti mult mai relaxata decat inainte, ajutandu-te sa iti cresti increderea in tine. Asa cum am precizat si mai sus, acestea merg de minune impreuna, putand fi, de exemplu, utilizate in acelasi timp cu masajul folosind o crema de marire a sanilor ori alte produse pentru frumuseste (vezi pareri si pret) care te pot ajuta sa devii o adevarata diva.

Alte metode la care poti apela

Daca toate cele mentionate mai sus nu dau rezultat (desi este greu de crezut ca nu o sa simti nici macar o diferenta cat de mica), atunci afla ca mai poti apela si la acele pompe care promit un efect garantat (desi nu pot spune ca le acord o foarte mare incredere), hipnoza (de asemenea, efectele nu sunt garantate) ori electrostimulare.

Publicitate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului