Frumusete & Ingrijire

# ceaiuri acnee # ceaiuri frumusete # ceaiuri ten #ceaiuri

Ceaiuri care te scapa de acnee si te ajuta sa ai un ten perfect!

Te confrunti cu o acnee vulgara sau tenul tau este foarte uscata? Nu da iama in magazine pentru a cumpara produse cosmetice care iti pot face mai mult rau! Apeleaza la remediile naturale! 

Ceaiurile naturale si foarte ieftine te pot ajuta sa scapi de problemele pe care le ai cu tenul. Iata cateva care te scapa de acneea si iti vor face un ten impecabil:

Ceaiul alb

Odata cu inaintarea in varsta, organismul incetineste productia de colagen si elastina, proteine naturale care mentin tineretea pielii si previn aparitia ridurilor. Daca ai constatat ca in ultima perioada tenul tau si-a pierdut din suplete, apeleaza la ajutorul ceaiului alb. 

Ceaiul verde

Ceaiul verde este un remediu excelent pentru tenul cu probleme. Bogat in antioxidanti, aminoacizi, vitamine (A, B, E) si minerale (cupru, mangan, fosfor), ceaiul verde te poate ajuta sa tratezi tenul acneic si sa-ti protejezi pielea de efectele nocive ale razelor ultraviolete.

Daca nu iti place sa bei ceai verde, foloseste-l pe post de lotiune tonica, dupa demachiere. Umezeste un disc demachiant cu infuzia obtinuta si sterge-ti tenul cu el dupa fiecare demachiere. 

Ceaiul de tei si menta

Tenul tau este obosit? Revigoreaza-l cu ceai de tei si menta. Prepara o infuzie concetrata din cele doua plante si las-o la racit. Umezeste o bucata de tifon cu acest ceai si asaz-o pe fata, pentru 20 de minute. Procedeaza la fel si in zilele urmatoare si vei observa ca tenul tau va fi proaspat si catifelat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare