Frumusete & Ingrijire

#aparat remodelare corporala # aparat infrumusetare #remodelare corporala #infrumusetare

Cel mai nou aparat de remodelare corporala si infrumusetare

De curand, a fost lansat cel mai nou si inovativ concept de frumusete de remodelare corporala: Sculptor. Sculptor este un echipament estetic complex cu tehnologii avansate, unice in lume, pantentate si omologate pentru rezultatele sale rapide, atat in tratamente faciale cat si corporale.

Sculptor inglobeaza cele mai performante si eficiente terapii de slabire, remodelare, tonifiere, anticelulituice si reintinerire care se pot imbina intr-un protocol perfect cu rezultate vizibile imediat. Noul Sculptor combina 5 tehnologii pentru a oferi rezultate complexe si trateaza: celulita, tegumentul flasc, adipozitatile localizate, ridurile, petele pigmentare, capilarele dilatate.

Acest echipament de Medicina Estetica este primul echipament ce combina 5 terapii diferite cu rezultate excelente atat pentru corp cat si pentru fata.

Terapiile Sculptor sunt:

Corporal:

  • HImFU – terapie unica, patentata pentru slabire localizata prin unde focalizate care distrug garantat si in siguranta 7-8 milioane adipocite – rezultatele sunt masurabile in centimetri pierduti dupa fiecare sedinta;
  • CrioRadiofrecventa – o alta terapie unica ce combina concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecventa (60 grade) monopolara sau multipolara (in functie de gradul de celulita): efecte spectaculoase pe parte de liftare, compactare, anticelulitic si laxitate;
  • Masaj transdermic DermoHealth cu tehnologie LED Laser – ridica, modeleaza, recontureaza.

Facial:

  • CrioRadiofrecventa – lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic;
  • Radiofrecventa tetrapolara – antirid, tonifiant, liftare, pielea lasata a gatului, barbie dubla;
  • Dermohealth + DermoLED – efecte rapide pentru tratamente anticearcan, pungi sub ochi, detoxifiere faciala, cresterea elasticitatii, stimulare fibroblaste;
  • Microdermoabraziune cu pulbere de diamant cu stickuri de unica folosinta de diferite granulatii, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerarii epiteliale.

Sculptor este un echipament premium ce poate fi gasit in clinici si saloane exclusiviste si beneficiaza de omologari FDA si Cofepris. Tratamentele oferite de Sculptor sunt concepute atat pentru femei cat si pentru barbati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare