Frumusete & Ingrijire

#unghii false #oja semipermanenta #unghiiperfecte.ro #concursuri acasa.ro

Castiga un kit de oja semipermanenta cu Unghiiperfecte.ro

Ingrijite si decorate cu atentie, unghiile pot deveni mici opere de arta, care te fac sa te simti atragatoare si sexy. UnghiiPerfecte.ro iti ofera sansa de a castiga un kit de oja semipermanenta GelLack, care iti poate mentine unghiile frumoase timp de mai multe saptamani, fara eforturi suplimentare.

Site dedicat tuturor delor pasionati de frumusetea unghiilor ingrijite corect si decorate cu delicatete, UnghiiPerfecte.ro este cea mai buna destinatie online pentru manichiuriste si tehnicienele de unghii, dar si pentru amatoarele pasionate.

Pe UnghiiPerfecte.ro, spiritul estetic si maiestria sunt pretuite, iar specialistii in domeniul nail art pot face schimb de experienta si pot chiar sa-si promoveze serviciile.

UnghiiPerfecte.ro si Acasa.ro te invita sa participi la un concurs pentru a castiga un set GelLack de oja semipermanenta cu uscare la lampa UV.

Ce este oja semipermanenta Gellack?


Oja semipermanenta GelLack este solutia pentru unghii fermecatoare si ingrijite timp de 3-4 saptamani. Aplicarea si uscarea ojei dureaza 45 de minute, dar apoi unghiile raman frumoase si stralucitoare timp de mai mult saptamani.

Cele doua premii ale concursului organizat de UnghiiPerfecte.ro constau in seturi GelLack Mini, in valoare de 230 lei. Fiecare set include lampa UV cu 2 tuburi, GelLack UV 2M Base Gel, GelLack UV 2M Top Coat, CelLack UV 2M Nr. 004 si dizolvant tipsuri (lichid de curatare).



 

Acasa.ro si UnghiiPerfecte.ro iti fac cadou un kit de oja semipermanenta
 

Acasa.ro si UnghiiPerfecte.ro te invita sa participi la concurs! Poti castiga un set GelLack Mini de oja semipermanenta cu uscare la lampa UV, oferit de NailShop.ro.

Intra pe UnghiiPerfecte.ro si alege unghiile cele mai frumoase! Posteaza doua linkuri cu doua seturi de unghii care te-au impresionat cel mai mult in sectiunea de comentarii a acestei pagini si poti castiga unul dintre cele doua seturi GelLack Mini in valoare de 230 lei.

Concursul se desfasoara in perioada 20 iunie - 5 iulie 2012. Vor fi alesi prin tragere la sorti doi castigatori, in data de 6 iulie 2012.



La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

 

Castigatorii concursului sunt:

Ana Maria Ungureanu
Adelina D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului