Frumusete & Ingrijire

#buze #personalitate #test personalitate #buzele si personalitatea

Buzele spun totul despre personalitatea unei femei. Afla ce caracter ai!

Forma buzelor poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea unei femei, arata un studiu realizat de oamenii de stiinta englezi.

Iata ce trasaturi tradeaza buzele unei femei: 

Buzele pline si groase

Femeile care au buzele groase sunt sensibile, grijulii si foarte atente. Ele sunt extrem de pasionale si traiesc fiecare moment la maxim. Le place eleganta si sunt foarte energice si creative. Pentru barbati, ele prezinta un farmec aparte si ii atrag ca un magnet. Totusi, femeile cu buzele groase sunt percepte ca fiind mai predispuse catre aventuri de-o noapte. 

Buza de sus mai subtire

Aceasta trasatura fizica indica faptul ca femeia nu este prea sincera, in special in ceea ce priveste viata ei amoroasa, sustin specialistii. Cu toate acestea, femeie care au buza de sus mai subtire sunt aventuriere, isi traiesc viata din plin, caci le place sa se distreze. Sunt nonconformiste, iar in dragoste ofera intotdeauna mai mult decat primesc. 

Buza inferioara mai subtire 

Aceste persoane sunt foarte generoase si extrem de organizate. Sunt intuitive si sociabile. Desi sunt deschise, aceste persoane sunt foarte rezervate si dimplomate. In dragoste, nu se arunca cu totul. Ele sunt foarte greu de cucerit, pentru ca cu greu o persoana le poate starni interesul. 

Buzele mici, subtiri 

Persoanele cu buze mici si subtiri sunt egoiste si insensibile. Nu isi dezvaluie niciodata adevaratele sentimente. Femeile cu buze subtiri sunt dinamice si perseverente, insa le place sa detina controlul. 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului