Frumusete & Ingrijire

#cosmetice #produse cosmetice #beautyspell.ro # produse cosmetice profesionale

(P) BeautySpell.ro - Produse cosmetice profesionale la tine acasa!

Magazinul BeautySpell.ro a fost infiintat din dorinta ca oricine sa aiba acces la produse profesionale care in mod normal se gasesc doar in saloanele de infrumusetare. Am fost primii de pe piata si ne straduim sa ramanem primii oferind o gama larga de produse, preturi accesibile si servicii de calitate.

Oferim aproximativ 3000 de produse de la marci renumite de cosmetice profesionale printre care: Kerastase, L'Oreal Professionnel, Wella Professionals, Schwarzkopf, Label.m, Bruno Vassari, Sothys, Thalgo, Academie, OPI, Orly s.a.

Pentru ca este vara, ti-am pregatit si oferte imbatabile la produsele de sezon: kitul pentru epilat are acum reducere de 30%. In plus avem oferta de 2+1 gratis la produsele Keune, reduceri la sampoanele L' Oreal Professionnel si multe altele. Viziteaza site-ul nostru sa vezi ce surprize te mai asteapta!

Expedierea se face prin curier rapid si este gratuita pentru comenzile de peste 300 RON.

OPI Black Shatter 15 ml

OPI Black Shatter este un top coat special ce se aplica peste lacul colorat complet uscat pentru un efect de "crapaturi". Acestea apar pe masura ce se usuca, iar printre ele se vede culoarea initiala. Modelele aparute pe unghii difera in functie de cantitatea de lac aplicata. Pret: 50 RON

 

Makeup Trading Complete Make Up Palette

Trusa de machiaj ce contine: 24 farduri ochi, 9 glossuri buze, 5 farduri obraz, 2 pudre, 1 rimel, 1 eyeliner, 1 pieptene, set de aplicatoare, oglinda. Pret: 99 RON.

Joico Smooth Cure Conditioner 300 ml

Balsam ultra hidratant, fara sulfati, reduce electrizarea parului, lasandu-l incredibil de catifelat, neted si usor de aranjat.

Este indicat pentru parul ondulat, care se electrizeaza sau parul gros.

Beneficii: cand folositi toata gama Joico Smooth Cure:

- parul ramane neted pana la 72 ore

- electrizarea este redusa cu pana la 79%

- protectie ridicata impotriva umiditatii 24 ore.

Pret: 65 RON
 

L'Oreal - Riche Macadamia Shampoo 250 ml

L'Oreal Professionnel Riche Macadamia este un sampon cu continut bogat in ulei din nuci de macadamia pentru a hrani intens parul deshidratat. Samponul nu conntine sulfati, parabeni sau alte ingrediente sintetice. Pret: 63 RON.

Celluli-Firm - 200 ml

Crema anticelulitica care lupta impotriva retentiei de apa, ajuta la indepartarea depozitelor de grasime, activeaza circulatia sanguina, imbunatateste activitatea oxigenul la nivel celular, ajuta la eliminarea toxinelor. Contine ginko biloba, extract de alge marine, cafeina si esculin. Se aplica zilnic pe zonele afectate de celulita. Pret: 145 RON.

 

Thalgo Oxygen 3 Crema 50 ml

Cu Thalgo - Oxygen 3 Crema oferiti pielii o protectie ce este similara efectului unui masti de oxigen. Aceasta crema permite pielii sa respire in timp ce este perfect protejata impotriva agresiunii factorilor externi si este reincarcata cu energie si isi recapata stralucirea. Pret: 244 RON.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare