Frumusete & Ingrijire

# tratament ochi # skincode #crema ochi

Am testat pentru tine: cum scapi de ochii incercanati cu o crema

De curand a aparut pe piata un produs "inovator", care promite sa reduca semnele de oboseala, adica sa ne scape de inesteticele cearcane. Asa cum chiar Niclas Massalsky, presedintele Skincode Elvetia, ne-a invatat, am decis sa nu mai credem pe nimeni pe cuvant si sa testam produsul. 

Potrivit aceluiasi Niclas Massalsky, nu exista "minuni", efecte "instant", ci este nevoie de un ritual de ingrijire efectuat zi de zi si doar asa vei vedea efectele unui produs. Cum odihna nu este punctul forte pentru nicio femeie activa de 30 de ani, am decis sa incercam pentru cel putin doua saptamani Roll-on contur ochi. Simplu de bagat in poseta, de tinut aproape la nevoie, acest mic roll-on poate fi folosit atat inainte de a te machia sau seara dupa demachiere, cat si pe durata zilei cand iti simti ochii obositi. 

SKINCODE Exclusive, gama din care face parte si acest produs, este o gama premium ce are la baza un concept avansat de ingrijire a tenului care accelereaza regenerarea celulara, proces care incetineste odata cu inaintarea in varsta, dupa cum explica reprezentantii in Romania ai companiei. 

Ingredientul activ al gamei ACR-G2 este un complex organic alcatuit din peptide, minerale, vitamine si ingrediente organice cu o putere de penetrare sporita in straturile profunde ale pielii pentru a stimula secretia de colagen natural. Astfel, are o actiune vizibila de lifting si reduce eficient ridurile si liniile fine. Fiind un complex 100% vegetal acesta este foarte bine tolerat de piele, fara a avea reactii adverse. Mai mult, ingredientul activ imbunatateste fermitatea si tonusul tenului, restabilind nivelul ideal de hidratare al acestuia. "Naturalul nu este intotdeauna solutia, nu este raspunsul pentru o problema. Noi recunoastem si ne mandrim cu produsele noastre create in laborator. Noi intervenim acolo unde natura nu mai poate" a declarat si Niclas Massalsky la venirea sa in Romania, intr-un interviu acordat Acasa.ro.

ACR-G2 stimuleaza procesul de regenerare celulara, testele clinice demonstrand cresterea ratei de innoire a celulelor cu pana la 27% in primele 11 zile de aplicare. Linia dermatocosmetica SKINCODE Exclusive integreaza ingrediente active patentate si se afirma ca o alternativa de succes la procedurile invazive, cum ar fi injectiile cu botox, peelingul chimic sau chirurgia plastica, gratie eficientei in atenuarea vizibila a semnelor de imbatranire a tenului.

 

De altfel, dupa doua saptamani de utilizare intensa (dimineata, seara si de doua ori in timpul zilei), pot spune ca zona de sub ochi nu mai pare atat de obosita. Dincolo de ceea ce se vede la exterior, la interior, roll-onul are un efect de relaxare, racoritor ori de cate ori este folosit. Pro Vitamina B5 are efect antiinflamator si hidratant. Ingredientul Sesaflash - patent Skincode Exclusive, este un complex de iluminare cu particule aurii care reduce pungile de sub ochi. Mai mult, hialuronatul de sodiu mentine apa in tesuturi, avand astfel un efect ultra hidratant.

Alaturi de acesta, rezultate mai bune si mai vizibile obtii cu cu crema din aceeasi gama, cu textura bogata care este imbogatita cu Dermaxyl, un ingredient activ extrem de eficient patentat Skincode, care repara bariera cutanata si stimuleaza sinteza colagenului in straturile profunde ale pielii, asigurand hidratare intensa si fermitate.  

Vitamina C si E cu un aport ridicat de antioxidanti, confera luminozitate si previn deteriorarea pielii cauzata de actiunea radiatiilor UV. Extractele vegetale de sunatoare si galbenele au efect calmant, regenerant si antipseptic pentru a da tenului confortul de care are nevoie.

Crema Skincode Exclusive este disponibila in Farmaciile Help Net la pretul de 243 lei. In luna aprilie la cumpararea cremei antirid Skincode Exclusive, primesti cadou un roll-on contur ochi Skincode Exclusive. Achizitionat separat, roll-onul costa 126 lei. 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului