Frumusete & Ingrijire

#tratament acnee #tratare acnee #acnee #probleme ten

Acneea, o problema care nu trebuie neglijata

Peste 90% dintre adolescenti sunt afectati de acnee la o varsta cand personalitatea este in plina formare, iar stima de sine si increderea sunt capitale. Acneea este o afectiune ce trebuie abordata cu mare atentie si discretie, iar impreuna cu ajutorul medicului dermatolog gasite cele mai bune solutii pentru tratarea acesteia.

Adolescenta este o etapa importanta in dezvoltarea emotionala si psiho-sociala, etapa in care apar schimbari, iar presiunile sociale care invadeaza viata unui adolescent, scad increderea si stima de sine.

Adolescentii isi aleg modele, adesea celebritati sau sportivi, a caror imagine promovata este una perfecta cu o constitutie altetica, coafura impecabila si un ten fara imperfectiuni. Realitatea este cu totul alta: corpul este inca in formare, iar dereglarile hormonale specifice varstei le afecteaza parul, scalpul si calitatea tenului.

Daca presiunile sociale sunt mai greu de controlat dar trebuie infruntate pentru a construi un caracter puternic, nici acneea nu trebuie neglijata. O mai buna intelegere a acestei boli inseamna un tratament mai eficient.

Pana acum s-a combatut cantitatea de sebum, dar studii recente arata ca un factor predispozant in acnee este si dereglarea compozitiei sebumului care se manifesta la nivelul tenului prin: hiperkeratinizare (ingrosarea pielii), capacitate scazuta de a lupta cu P. Acnes si aparitia de puncte negre si cosuri.

Sebium Global este singurul produs care recreeaza biologic sebumul sanatos atat cantitativ cat si calitativ, gratie complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactiv.

Prin actiunea sa globala indeparteaza leziunile acneice si stratul de piele ingrosat care blocheaza porii, calmeaza inflamatia si limiteaza proliferarea bacteriana. Pe langa rolul sau terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporeste complianţa la tratament. Pielea redevine fina, purificata si fara cicatrici post acnee.

Completarea tratamentului Sebium Global cu o igiena adecvata este, pentru adolescent, un pas mai aproape de tenul dorit.

Pret recomandat in farmacii: Sebium Global 30 ml – 55 RON

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului