Frumusete & Ingrijire

#vacanta #cosmetice #produse cosmetice

5 produse pe care trebuie sa le iei cu tine in vacanta

Sezonul concediilor este aici si ca majoritatea persoanelor, probabil ca si tu ti-ai planificat vacanta intr-un loc cu soare, departe de agitatia urbana. Totul este pregatit, bilete de avion, cazarea la hotel, obiectivele turistice, insa mai ai un singur lucru de facut: bagajul. Daca in privinta hainelor, te poti decide destul de repede ce sa iei cu tine, in ceea ce priveste rutina de beauty, lucrurile se complica. Ai atat de multe produse de luat cu tine si totusi, nu ai vrea sa iti incarci bagajul cu lucruri pe care sa nu le folosesti.

De aceea, Bottega Verde ti-a pregatit o lista care te va ajuta sa stii care sunt top 5 produse care nu ar trebui sa iti lipseasca in vacanta pentru un concediu fara griji.

Crema cu protectie solara

Este cu adevarat necesar ca pe timpul verii, si nu numai, crema cu protectie solara sa devina produsul tau preferat. Pe langa faptul ca te va proteja de razele nocive ale soarelui, va preveni si imbatranirea prematura a pielii. Poti alege Crema pentru plaja cu ulei de hibiscus si argan, de la Bottega Verde, pentru a obtine un bronz perfect, dar si pentru o piele protejata. Acest produs iti hidrateaza pielea in profunzime si ii ofera un miros placut datorita uleiului de hibiscus.

Uleiul protector pentru par

Pe timpul verii, procesul de deteriorare a parului devine mult mai accelerat din cauza factorilor externi, cum ar fi: temperaturile foarte ridicate, razele UV sau praful. De asemenea, daca ti-ai planuit vacanta undeva pe plaja, sau la piscina, este necesara o ingrijire speciala a podoabei capilare, intrucat sarea din mare sau clorul din piscina au efecte catastrofale asupra firului de par. Poti opta pentru Uleiul de par regenerant cu ulei de macadamia de la Bottega Verde, care protejeaza parul, datorita filtrului sau solar, netezeste si face mai usor coafatul, fara a incarca parul.

Serul hidratant pentru fata

In loc de cremele de fata poti alege un ser atunci cand pleci intr-o vacanta, deoarece serul hidrateaza in profunzime tenul si acest lucru este important mai ales daca vei calatori cu avionul. Poti opta pentru Serul antioxidant concentrat cu extract de struguri rosii si zaharuri din struguri, de la Bottega Verde. Este un ser care se aplica ca un ulei, cu exceptia faptului ca are un timp de uscare mult mai rapid, are un miros fin si este perfect pentru un zbor cu avionul deoarece are ingrediente antioxidante si hidratante, care actioneaza in profunzime.

Balsamul de buze

Balsamul de buze este indispensabil vara, mai ales daca nu iti doresti niste buze deshidratate si arse de soare si nimeni nu isi doreste asta, nu-i asa? De aceea este necesar sa-l porti cu tine peste tot. Poti incerca Balsamul de buze waterproof cu ulei de argan si vitamina C, de la Bottega Verde. Avand SPF 30, vei avea parte de o protectie adecvata indiferent de temperatura si astfel vei obtine buze intens hidratate datorita proprietatilor antioxidante.

Spray-ul tonic

Nu exista zi de vara in care sa nu fie de folos spray-ul tonic pentru fata. Pe langa efectul racoritor, acest produs ofera o curatare potrivita a tenului, redand-i echilibrul natural al pielii. Incearca Spray-ul tonic si hidratant cu extract de muguri de trandafiri si albastrele care ajuta pielea sa isi mentina gradul optim de hidratare. Se aplica pe fata in mod direct, obtinand o senzatie imediata de piele fresh, hidratata si radianta.

Gata, acum trusa ta de calatorie este completa! Avand la dispozitie aceste 5 produse, te poti relaxa fara nicio grija la soare!

Bottega Verde iti pune la dispozitie o gama larga de produse, compuse doar din ingrediente naturale. Compania a ales sa se preocupe de frumusete in armonie cu natura, demonstrand cu profesionalism ca inovatia poate fi naturala, cand cercetarile se bazeaza pe ingrediente active naturale. Alege produsele preferate doar pe https://www.bottegaverde.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare