Frumusete & Ingrijire

#retete roseata piele #reteta crema #roseata #crema #creme

3 retete cu miere ca sa scapi de roseala de pe fata! AICI

Chiar daca nu sunteti amatori de miere, aceste produs trebuie sa fie in bucataria fiecaruia. Acest produs antic si foarte folositor este o sursa de vitamine, minerale si substante biologice. Mierea este antibacteriana, hidratanta, linistitoare si fortifianta.
 

Crema 1.

Aplicati doar pe locurile inflamate un amestec de miere si scortisoara. Distribuite in cantitati egale. Stati asa timp de 10 minute dupa care clatiti. Acest amestec va normaliza functionarea glandelor sebacee, va avea efect antibacterian si, de asemenea, va imbunatati culoarea fetei.

Crema 2.

Amestecati sucul de la jumatate de lamaie cu o lingurita de miere. Aplicati pe pielea curata si uscata. Clatiti peste 20 de minute. Aplicati masca de 1-2 ori pe saptamana. Aceasta actioneaza benefic asupra pielii si ingusteaza porii, inalbeste si hidrateaza pielea.

Crema 3.

Pisati 2 pastile de aspirina, adaugati 4-5 picaturi de suc de lamaie si putina miere. Amestecati bine si aplicati pe portiunile necesare pe noapte. Cel mai bine ar fi sa acoperiti masca cu folie alimentara, apoi cu plasture. Dimineata petele rosii vor fi mai putin vizibile, inflamatiile mai adanci vor iesi mai repede si se vor cicatriza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului