Fitness

#cum sa slabesti #sport #fitness #dieta # slabesti rapid #dieta fara sport

Vrei sa slabesti rapid? Afla cand este cel mai indicat moment pentru a face sport

Dieta fara sport este ca si cum ai pregati mancare fara sare, adica este buna, insa nu atat de buna pe cat te-ai astepta. Sportul joaca, dupa cum bine stii, un rol esential in procesul de slabire, deoarece iti antreneaza muschii, stimuleaza metabolismul si determina arderea mai rapida a tesutului adipos. Cu toate ca auzi aproape in fiecare zi cat de bine este sa faci sport, nimeni nu ti-a spus pana acum cand trebuie sa il practici.

Dimineata devreme, momentul propice pentru a slabi cu ajutorul sportului. Conform unui studiu realizat de organizatia nonprofit American Council on Exercise, cunoscuta pentru faptul ca da tonul in materie de tendinte pentru programele de fitness, cel mai bun moment al zilei pentru a face sport este dimineata devreme.

Sportul la o ora foarte matinala te ajuta sa slabesti cel mai mult, deoarece dimineata metabolismul tau este mai activ decat in restul zilei si poate arde un numar mai mare de calorii.

Un alt truc genial pentru a stimula arderea grasimilor este sa bei un pahar de apa calduta cu lamaie pe stomacul gol. Asadar, dupa ce te trezesti, bea apa, apoi fa cateva exercitii usoare de incalzire, pentru a-ti intinde muschii si a-ti pune sangele in miscare.

Dupa incalzire, poti iesi la alergat in jurul blocului sau poti realiza o serie de exercitii fizice in casa, insa pentru aceasta ai nevoie de o banda de alergare, o bicicleta statica sau o minge de fitness.

Exercitiile de dupa-amiaza, perfecte pentru marirea masei musculare. 
Atunci cand vrei sa slabesti, te intereseaza sa arzi o parte din depozitele adipoase si sa-ti cresti masa musculara. Pentru a-ti atinge scopul, cel mai bun moment al zilei pe care il poti dedica sportului este dupa-amiaza, intre orele 14:00 si 18:00. De ce? Pentru ca pana la aceasta ora ai timp sa-ti intri in ritm, ai o rezistenta mai mare la efort si esti mai flexibila.

Daca dimineata ti-ar fi destul de greu sa inoti sau sau sa faci exercitii cu greutati, dupa-amiaza aceste exercitii ti se vor parea usor de realizat. Acum ca stii cand este cel mai bine sa faci sport pentru a slabi rapid, ar trebui sa stii ca efortul tau fizic va da rezultate doar daca ai o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Sursa foto:beashealthliving.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare