Fitness

#fitness acasa # exercitii fitness #fitness #exercitii fizice #sport #exercitii

Slabeste acasa! 3 grupe de exercitii pe care le poti face in camera ta

Majoritatea celor care spun ca nu fac miscare si exercitii fizice dau vina pe lipsa timpului pentru a merge la o sala de sport. Ei, bine, exista si o multime de exercitii care se pot face acasa si pentru care nu ai nevoie de nici de echipament sofisticat, nici de aparatura. Inainte de orice exercitiu ai vrea sa faci trebuie sa stii ca incalzirea este esentiala. Asadar, incepe prin a face 5-10 minute de miscari lente care sa iti pregateasca trupul pentru efortul pe care urmeaza sa il depui.

5-10-15

Sursa foto: popsugar.com

Primul grup de exercitii pe care poti sa il faci chiar la tine in casa este unul intitlulat "5-10-15". Este vorba mai intai de 5 flotari, apoi de 10 abdomene si de 15 fandari laterale. Faci o pauza de 10 secunde, apoi executi 5 sarituri de pe loc, 10 fandari in fata si 15 ridicari ale genunchilor la piept din pozitia culcat pe spate. Faci iar o pauza scurta si reiei miscarile grupate in acest fel de trei ori. Chiar daca la inceput nu ti se va parea un efort prea mare, repetand grupul de exercitii de mai multe ori vei resimti dificultatea lor, iar efectul se va vedea in timp asupra organismului tau.

Sursa foto principala: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare