Fitness

#sport #fitness #slabire #gantere #coarda

Obiecte necesare pentru a slabi usor

Atunci cand vrei sa slabesti prin sport, sala de forta nu este singura optiune pe care o ai. Pentru ca totul sa iti fie mai usor si la indemana, iti poti achizitiona niste intrumente care sa te ajute sa slabesti chiar la tine acasa. In functie de bugetul si spatiul pe care il ai in locuinta, ai de ales intre urmatoarele obiecte:


Coarda


Saritul corzii este un exercitiu foarte eficient pentru slabit, pentru mentinerea greutatii, dar si a tonusului muscular.  Acest exercitiu nu iti ia mai mult de 10 minute pe zi, insa iti da o stare imediata de energie si cu cat il practici mai mult cu atat vei slabi mai usor.


In plus, saritul corzii alunga pofta de mancare, te ajuta sa iti lucrezi postura corpului, echilibrul, reflexele, rezistenta si coordonarea fizica.


Gantere


Exercitiile cu gantere te vor ajuta sa pierzi mult mai usor din grasimi, in timp ce masa musculara se va dezvolta intr-un mod foarte placut.  Exercitiile cu gantere sunt potrivite pentru a scapa de grasimea de pe brate, care nu poate fi data jos fara exercitii locale.


Dupa doua luni de exercitii cu gantere, bratele tale vor arata mult mai bine, mai sculptate si mai tonifiate.


Minge medicinala


Cu mingea medicinala poti face tot felul de exercitii, incepand de la brate si trunchi, pana la picioare. O astfel de minge si un dvd cu exercitii speciale vor transforma sportul intr-o joaca care te ajuta sa slabesti rapid si sa iti lucrezi musculatura.


Nindendo  Wii


Jocul Wii vine insotiti de diverse accesorii cum ar fi platforma de fitness sau telecomanda. Daca aceasta din urma este foarte utila in jocurile cum ar fi tenisul sau bowling-ul, platforma de fitness iti va provoca adevarate febre musculare dupa jumatate de ora de distractie.


Cu ajutorul jocului si a accesoriilor vei putea face fitness, aerobic, yoga sau pilates si vei putea lua cursuri de judo  sau tae bo chiar la tine in sufragerie .


Sac si manusi de box


Daca ai un spatiu mare si lipsit de mobila (un etaj mansardat sau o gradina), poti achizitiona un sac de box si o pereche de manusi. Acesta antrenament te va ajuta sa te eliberezi de energiile negative si sa slabesiti in acelasi timp. In timpul antrenamentelor vei transpira cu siguranta foarte mult si vei pierde o cantitate semnificativa de grasimi.


bicicleta medicinala


Daca vara obisnuiesti sa mergi cu bicicleta, in sezonul rece acest lucru este mai dificil , asa ca daca nu vrei sa iti iesi din forma, poti opta pentru o bicicleta medicinala.


Achizitioneaza una care sa te lase sa setezi gradul de dificultate si incearca sa o folosesti in fiecare zi.


Bara de tractiuni


Ca si in cazul ganterelor, poti utiliza bara de tractiuni pentru a scapa de grasimea neplacuta de la nivelul bratelor. Totusi, pntru ca exercitiile la bara de tractiuni sunt dificile in sensul ca trebuie sa ridici greutatea corpului tau, ar trebui ca inainte sa faci cateva exercitii usoare de incalzire. Altfel, risti sa faci intinderi musculare sau, mai rau decat atat, sa iti luxezi incheieturile.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare