Fitness

#miscare fizica #frumusete #acnee #piele frumoasa

Miscarea ne face mai frumosi

Botox, colagen sau implanturi cu silicon, toate aceste proceduri si operatii cosmetice sunt tot mai populare in zilele noastre, in lupta pentru imagine. Exista insa si solutii naturale si mult mai ieftine prin care poti arata bine. Miscarea este una dintre cele mai benefice metode prin care putem revitaliza organismul.

Miscarea este cea mai buna metoda prin care putem reduce efectele imbatranirii, putem revitaliza pielea, reduce ridurile si conferi mai multa stralucire parului. Miscarea are un efect general de revitalizare a organismului. Facuta cu regularitate, miscarea imbunatateste circulatia sangelui la extremitati, intareste organismul, stimuleaza circulatia sangelui si respiratia si ajuta la oxigenarea intregului organism.

Asadar, daca vrei sa arati bine, mergi la sala de fitness sau aerobic, cel putin de 3 ori pe saptamana.
 

Piele stralucitoare

Miscarea regulata imbunatateste sanatatea pielii si circulatia sangelui catre suprafata pielii. Acest lucru ajuta la hranirea pielii cu nutrientii de care are nevoie. Exercitiile de aerobic te fac sa transpiri, ceeea ce stimuleaza indepartarea toxinelor. De asemenea, miscare tonifica pielea si imbunatateste oxigenarea acesteia, pentru o stralucire naturala.
 

Riduri mai putine

Miscarea este o metoda excelenta de reducere a ridurilor, liniilor fine si a pielii lasate. Sportul stimuleaza productia de colagen, o proteina care sustine pielea. Atunci cand faci miscare, intaresti atat musculatura cat si pielea, care care un aspect mai sanatos si mai tanar. Cu cat muschii sunt mai puternici, cu atat sustin mai bine pielea, care devine mai ferma si mai elastica.
 

Ten fara acnee

Acneea este cauzata de cantitatea mare de sebum produsa de piele. Insa, sebumul este eliberat prin pori, care in timp se incarca si se astupa. Sebumul este produs si de anumite dereglari hormonale. Insa, prin miscare, organismul isi regleaza productia de sebum si activitatea hormonala, factori care duc la acnee.

Miscarea ajuta si la eliberarea hormonilor de stres in sange, dar si la transpriatie care ajuta la curatarea porilor. Prin indepartarea toxinelor se reduce si riscul de acnee si alte iritatii ale pielii.

Par stralucitor

Miscarea stimuleaza circulatia sangelui catre scalp si foliculii de par. Acest lucru ajuta la hranirea parului de par cu nutrienti importanti. De asemenea, miscarea stimuleaza cresterea parului si controleaza pierderea firelor de par.

Pastreaza scalpul sanatos siajuta la prevenirea astuparii porilor. In plus, prin miscare, parul primeste antioxidantii de care are nevoie, care lupta impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.
 

Sani fermi

Miscarea este modalitatea perfecta prin care poti imbunatati aspectul sanilor tai. Ajuta la intarirea muschilor pectorali, iar exercitiile cu greutati sunt ideale pentru tonifierea sanilor. Prin miscare regulata, sanii tai vor arata mai plini si mai fermi. Este indicat sa mergi la sala de sport de cel putin 3 ori pe saptamana. In plus, miscarea reduce si riscul de cancer de san.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare