Fitness

#bicicleta #SportAddict.ro #bicicleta dama

Fii in forma! Alege o bicicleta dama din oferta magazinului SportAddict.ro!

ADVERTORIAL

O viata activa a fost dintotdeauna sinonima cu sanatatea de fier, cu starea de bine si optimismul la cote maxime. Cum pedalatul este o modalitate excelenta de a avea o astfel de viata, asigura-te ca dispui de bicicleta care se pliaza perfect nevoilor tale: o bicicleta dama cu care sa te aventurezi in inima muntilor sau, dimpotriva, una confortabila, chic, de oras, cu ajutorul careia sa descoperi tainele ciclismului si peisajul urban. Magazinul SportAddict.ro iti ofera solutia catre o viata activa, prin oferta generoasa si variata de biciclete de dama.

SportAddict.ro este un magazin online care comercializeaza articole sportive de foarte buna calitate, in oferta sa fiind inclusa o gama larga de produse ale unor branduri renumite in domeniul echipamentelor sportive.

Din oferta generoasa a SportAddict.ro nu lipsesc bicicletele de dama la preturi foarte bune, destinate diferitelor tipuri de cliente, de la novice la experte.


Bicicleta dama oras Kreativ

Cauti o bicicleta dama vesela, dar care sa iti ofere si siguranta atat de necesara pedalarii in oras? SportAddict.ro iti recomanda bicicleta dama oras Kreativ 2614, marca DHS, cu cadru de 425 mm din otel, janta simpla din aluminiu si frana de otel, disponibila in culori precum violet, visiniu, rosu si roz.

Bicicleta dama Kreativ poate fi achizitionata de pe SportAddict.ro contra sumei de 449 lei.


Bicicleta dama oras cu cosulet

Un model cu adevarat practic si, totodata, chic de bicicleta dama vine tot din partea brandului DHS. SportAddict.ro iti recomanda bicicleta dama oras 2652, prevazuta cu un cosulet in care sa iti poti aseza geanta ori micile cumparaturi.

Bicicleta cu cadru de 460 mm si furca de otel este, la randul ei, disponibila intr-o paleta variata de culori: galben, violet, rosu si albastru. Poate deveni a ta contra sumei de 529 lei.


Bicicleta dama mountain bike Starlight

O bicicleta dama, potrivita drumetiilor pe munte, este Starlight M26 Lady 18V Diadora, disponibila in magazinul SportAddict.ro la pretul de 1059 lei. Bicicleta are cadru de otel, cu un design special Diadora, pedale de asemenea din otel, cauciucuri off road si furca Unitig si poate fi cumparata in combinatia cromatica alb-roz sau negru-roz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare