Fitness

#exercitii pentru brate #tonifiere brate #brate tonifiate

Exercitii simple pentru brate tonifiate

Potrivit unui studiu al Universitatii New South Wales din Sydney, Australia barbatii sunt atrasi de bratele lungi si bine lucrate. Asadar nu ai niciun motiv sa nu te apuci de exercitii care iti vor face bratele fabuloase. Iata care sunt cele mai eficiente:

Exercitii cu gantere

Exercitiile cu gantere sunt unele dintre cele mai usoare si eficiente. Ia doua gantere cu o greutate de 3 kg, stai cu picioarele flexate si adu greutatile in fata pieptului, apropiind mainile. Executa cate 30 de repetari, in trei serii, cu o pauza de 30 de secunde intre. Poti face acest exercitiul atat la sala de sport, cat si acasa.

Tot cu ajutorul ganterelor, de 2 sau de 3 kg, in functie de rezistenta la efort, ridica mainile deasupra capului, apoi lasa-le usor pe langa corp. Incepe cu 10 repetari fara pauza, apoi pe masura ce te obisnuiesti creste numarul acestora pana la 30 de repetari. Executa 4-5 serii zilnic si vei scapa de grasimea inestetica de pe brate.

Flotari

Vrei sa capeti forta in brate, astfel incat sacosele de cumparaturi sa nu ti se mai para atat de grele? Poti face flotari clasice, cate 20 in trei serii sau poti apela la flotarile executate la perete. Stai cu fata la perete, apoi iti sprijini palmele pe acesta, incat bratele tale sa fie perfect intinse. Apoi indoi bratele, revii la pozitia initiala. In doar cateva saptamani, muschii bratelor vor capata fermitate si suplete.

Exercitii pentru articulatiile bratelor

Nu doar muschii bratelor trebuie pusi in miscare, ci si articulatiile. Tine picioarele usor departate si genunchii indoiti. Apoi apleaca-te si sprijina-te cu mainile de podea. Impinge picioarele in fata, dupa care revino la pozitia initiala. Fa cate 20 de repetari, a cate trei serii, de 10 ori pe zi.

Sursa foto: theskinnyconfidential.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare