Fitness

#concurs #sanatate #fitness

Cum sa te mentii in forma la tine acasa

Sa ai o silueta de invidiat, dar si o sanatate de fier a devenit un lucru dificil, pentru ca din ce in ce mai multe persoane sunt sedentare. Unul dintre motivele pentru care oamenii nu se mentin in forma este lipsa timpului.

Intr-adevar, este greu sa mergi la sala de fitness chiar si pentru o jumatate de ora (in afara de timpul petrecut pe drumul pana acolo) atunci cand vii foarte obosit de la serviciu, iar acasa te asteapta alte indatoriri .

Totusi, pentru ca sanatatea ta este pe primul loc, este necesar sa iti acorzi cel putin 20 minute pe zi din timpul tau, pentru a face miscare. In prezent, cu multitudinea de produse existente pe piata, nu trebuie sa mai platesti un abonament la o sala de forta, nici sa mai pierzi timpul pe drum. Este mai simplu decat crezi: acum poti face sport, chiar la tine acasa, in propria sufragerie in timp ce te uiti la televizor sau asculti muzica cu ajutorul aparatelor Power Plate .


Minge Power Plate


Cu ajutorul mingii Power Plate efortul fizic va deveni o joaca de copii. Aceasta este utilizata in general pentru gimnastica terapeutica, gimnastica de recuperare, dar si pentru stretching , pilates, flexibilitate, intarirea muschilor si mentinerea echilibrului.
Desi pare fragila, mingea poate sustine o greutate de pana la 300 de kilograme, in conditiile in care este umflata cum trebuie, asa ca foloseste-te de ea fara mila.
Cu aceasta minge poti face exercitii greu de imaginat, dar de mare efect pentru silueta si sanatatea ta.


Power Plate my3


Daca iti este greu sa depui efort fizic, dar totusi iti doresti sa ai muschi puternici si tonifiati, ai la indemana aparatul Power Plate my3. Nu trebuie decat sa te urci pe el, sa il pornesti si sa iti mentii echilibrul. Antrenamentul pe baza de acceleratie are rolul de a creste forta musculara, de a imbunatati flexibilitatea, stabilitatea si circulatia sangvina.
Aparatul este perfect si pentru persoanele care fac recuperare fizica deoarece intareste muschii fara a fi nevoie de depunerea unui efort foarte mare.


Saltea de podea


Pentru exerciile simple cum ar fi abdomenele, flotarile sau altele care necesita contactul cu podeaua, ai nevoie de o saltea speciala. Aceasta este special conceputa pentru a “absorbi” din duritatea podelei astfel incat tu sa te simti confortabil si sa nu intampini dureri ale coloanei.


Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere!


Sanatate.acasa.ro impreuna cu Power Plate te invita sa participi la concursul: „Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere!”. Daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus si de celulita, ai sansa acum cu ajutorul echipamentului Power Plate. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care crezi ca este aparatul Power Plate potrivit pentru tine si cum crezi ca te-ar ajuta?” (vezi info pe www.powerplate.ro ).
Va fi premiat cel mai original si personalizat raspuns!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 2 – 15 decembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 16 decembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare