Fitness

# slabit rapid si eficient #slabit rapid #slabit

Cum sa slabesti sanatos si eficient

Ti-ai propus sa slabesti. Nu conteaza daca sunt 10 kilograme sau 50 de kilograme, provocarea este la fel de mare. Te felicitam pentru decizie si suntem alaturi de tine in aceasta calatorie in care ai ocazia sa dovedesti ca poti sa realizezi tot ceea ce iti propui. Pe langa trecerea la o alimentatie echilibrata, implementarea unui program riguros de exercitii si adoptarea unui stil de viata sanatos, sa stii ca exista si alte lucruri pe care le poti face. Ele iti vor usura procesul, rezultatele fiind mult mai rapide si mai motivante. Inarmeaza-te, deci, cu armele potrivite si nu pierde din vedere scopul propus.

Ai nevoie de un cantar inteligent si un centimetru

Inainte de a incepe, masoara-ti valorile corporale - greutate, indice de masa corporala, procent de grasime, nivelul de hidratare, procent masa musculara, dimensiuni (circumferinta gat, bust, talie, abdomen, coapse). Un cantar inteligent iti va spune mai multe valori pe langa greutate si va deveni un prieten de nadejde. Masuratorile circumferintelor te vor ajuta sa urmaresti progresele pe care le faci, uneori acestea nefiind vizibile in valorile date de cantarul inteligent. Este recomandat sa faci aceste masuratori saptamanal.

Instrumente pentru monitorizarea activitatii fizice zilnice si a parametrilor medicali

Deja stii ca vei avea nevoie de un program riguros de exercitii fizice. Pentru a detine mai bine controlul asupra caloriilor arse, a pasilor pe care i-ai facut si chiar a pulsului si ritmului cardiac, cand esti la sala si nu numai, bratara fitness inteligenta cu monitorizare a pulsului nu ar trebui sa iti lipseasca. Ea va deveni curand prietenul tau cel mai bun, spunandu-ti cu sinceritare tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus.

Solutii moderne de arderea a caloriilor

Sigur, un program riguros de exercitii nu trebuie sarit. Dar, pe langa aceasta, sa stii ca poti apela cu incredere la solutiile moderne existente pe piata, cum ar fi dispozitivele de electrostimulare corporala. Ele au avantajul ca se pot folosi oriunde - cand te relaxezi, cand esti la sala, cand te plimbi, cand esti la munca, etc. Nimeni nu va stii ca il folosesti si el te va ajuta sa ajungi mai repede la fizicul pe care ti-l doresti. Te ajuta sa lucrezi, in modul cel mai subtil si eficient, diverse grupe de muschi - abdomen, picioare sau brate.

Solutii pentru a transpira mai mult

Cu siguranta stii ca prin transpiratie se elimina toxinele si se arde tesutul adipos de sub piele, de aceea, sauna este cat se poate de benefica intr-un program riguros de slabire. Si, pentru ca timpul tau este valoros, ce ar fi daca ai avea posibilitatea sa faci sauna in timp ce faci si exercitiile zilnice? Sa stii ca acest lucru este posibil cu un costum de slabit prin efect de sauna. El te ajuta sa accelerezi arderile tesutului adipos si, totodata, reduce riscurile de celulita si vergeturi. Cu un astfel de costum, efectele eforturilor tale vor fi mult mai vizibile si mai rapide.

Iar lucrurile bune nu se opresc aici! Accesand link-ul https://teamdeals.ro/produse-slabit/z poti beneficia de reduceri fabuloase pentru produsele de care ai nevoie! Nu ezita sa accesezi linkul si sa faci chiar acum primii pasi pe drumul catre silueta pe care ti-o doresti.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare