Fitness

#sport #fitness #comunitate #motivare

Cum sa ramai motivat cand faci sport

Entuziasmul pe care l-ai avut atunci cand te-ai apucat de sport s-a pierdut? Ai uitat in totalitate de motivele pentru care ti-ai facut un abonament la sala de fitness si atunci cand stii ca trebuie sa mergi sa faci miscare incerci sa gasesti tot felul de scuze pentru a te eschiva?


Ei bine, in cazul acesta ai nevoie de cateva trucuri pentru a ramane motivat.


Ia-ti un partener de sport


O alta persoana care sa mearga cu tine la antrenamente si care sa isi doreasca sa slabeasca, sa isi contureze formele sau pur si simplu sa se mentina in forma iti va fi de mare ajutor. Cel mai bine este sa alegi o persoana de acelasi sex, cu care sa te intelegi foarte bine si alaturi de care sa iti placa foarte mult sa petreci timpul.


Stabileste un obiectiv


Promite-ti atat tie cat si partenerului de viata ca vei continua sa faci sport cel putin pana vei reusi sa slabesti cateva kilograme sau pana iti vei contura musculatuta (bratele, fesele, abdomenul etc). In acest fel, atunci cand iti vei dori sa renunti, trebuie sa iti amintesti de faptul ca ti-ai stabilit un obiectiv, dar si ca ai facut o promisiune .


Distreaza-te


Daca sala de forta nu este chiar ceea ce iti doresti, poti gasi multe alte sporturi care sa iti placa foarte mult. Alege intre dansuri sportive , aerobic, zumba , tae-bo sau inot. Fara indoiala, unul dintre aceste sporturi iti va mentine interesul si te va ajuta sa ajungi la forma pe care ti-o doresti.


Plateste abonamentul pe intreaga luna


Daca vei plati abonamentul pentru intreaga luna, iar dupa numai doua sedinte vrei sa renunti, este foarte posibil sa mergi mai departe tocmai pentru ca stii ca ai platit serviciile respective. Pentru o motivatie  si mai puternica, plateste pentru un pachet care sa includa si sauna, masaj sau piscina.


Intra intr-o comunitate


Gaseste o comunitate online , inregistreaza-te si intra in legatura cu alte persoane care fac sport si care vor sa slabeasca. Discutiile online cu alti useri te vor stimula ramai motivat si, de ce nu, iti poti face noi prieteni cu care sa te intalnesti la sala de fitness si alaturi de care sa petreci timp de calitate, chiar si in afara programului de sport.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare