Fitness

#concurs #Himalaya Herbal Healthcare Romania #himalaya

CONCURS: Cum te motivezi sa faci mai multa miscare?

Primavara este sezonul rezolutiilor curajoase! Iar sfaturile bune sunt de impartasit cu prietenii! Acasa.ro si Himalaya te invita la concurs!

 

Spune-ne cum reusesti sa te motivezi sa faci mai multa miscare si care sunt trucurile ce te ajuta intotdeauna sa continui si poti castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 60 de lei pentru achizitionarea de produse din gama Rumalaya pentru sanatatea muschilor si a articulatiilor!

Premii: Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere oferite de catre Himalaya in valoare de 60 de lei, pe care le poti folosi pentru cumparaturi in magazinul online www.hboutique.ro.

Perioada de inscriere: Concursul se desfasoara in perioada 27 martie-09 aprilie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe 10 aprilie.

Castigatorii concursului sunt: Claudia Vlasie, Neg Liliana si Roxana Săndoi. Felicitari! Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii sunt rugati sa ne scrie un e-mail la adresa concursuri@acasa.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului