Fitness

#craciun #tae-bo #yoga #banda de alergare #exercitii fizice #fitness #sport

Cadouri de Craciun - accesorii pentru fitness

Craciunul este o perioada magica, dar si una in care oamenii mananca mai mult, uita de diete si de problemele de sanatate. Din acest motiv, cadourile de Craciun care constau in accesorii de fitness, sunt cu siguranta bine venite.  Iata cateva dintre cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru cei care au nevoie de putin sport in viata lor.


Abonament la o sala de fitness/curs de dans


In general oamenii inventeaza foarte multe scuze atunci cand vine vorba de mersul la sala de fitness, la un curs de dans, tae-bo sau kick boxing, insa in principiu acestia nu au nevoie decat de un impuls. Un abonament pentru o luna la un astfel de curs, ii va stimula pe acestia sa se apuce de treaba.


Mai inainte de orice, intereseaza-te cam ce anume i-ar placea persoanei respective sau daca are anumite probleme de sanatate care nu ii permit sa faca miscari bruste. In acest caz evita sa ii oferi un cadou la un curs la care trebuie sa fie extrem de activ. In aceasta situatie poti opta pentru yoga sau fitness.


Gantere


Daca persoana careia vrei sa ii faci un cadou este ambitioasa si crezi ca s-ar tine de treaba chiar si acasa, fara indemnurile unui instructor, poti opta pentru un set de gantere. Impacheteaza-le frumos si daruieste -i-le cu mentiunea ca astepti sa vezi rezultatele.


Ridicarea greutatilor imbunatateste aspectul sanilor/pieptului,  a spatelui, a bratelor, iar in plus, intareste oasele si protejeaza inima.



DVD cu exercitii de fitness


Un DVD care sa cuprinda o serie de exerctitii de fitness, yoga,  kick boxing sau tae-bo este un cadou potrivit pentru cei care nu au timp sa mearga la sala de fitness si prefera sa faca sport atunci cand au putin timp liber, de obicei in interiorul locuintei.


Saltea de yoga


Pentru cei care prefera cursurile de yoga,  este potrivit sa le oferi o saltea speciala pe care sa isi faca exercitiile. Opteaza pentru o saltea suficient de groasa pentru a-i proteja spatele si pentru a-l feri de diverse probleme cum ar fi dureri sau vanatai.


Banda de alergat


Pentru sportivii care nu au timp, insa sunt incantati de ideea de jogging, te poti indrepta catre o banda de alergat. Aceasta cu siguranta va fi extrem de apreciata si utilizata avand in vedere ca este un instrument care mentine tonusul la cote maxime si infrumuseteaza picioarele, abdomenul si fesele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare