Fitness

#George Brailoiu #personal trainer #antrenor fitness

Antrenorul de fitness George Brailoiu ne spune de ce sa alegem un personal trainer

Sportul are un rol esential in mentinerea unui stil de viata sanatos. Alaturi de o alimentatie echilibrata, miscarea ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus si sa obtinem tonusul dorit.

 

Un antrenor personal poate fi ceea ce ai nevoie pentru a descoperi placerea de a face sport si de a gasi motivatia necesara pentru a merge la sala de fitness.

George Brailoiu, personal trainer cu peste 4.500 de ore dedicate antrenamentelor si cu o vasta expertiza in domeniul sportului ne vorbeste astazi despre beneficiile incontestabile de care ne putem bucura apeland la serviciile unui antrenor personal.

Antrenorul personal te sprijina in atingerea obiectivului propus

Te antrenezi deja, constant, de ceva timp insa nu ai sesizat rezultate multumitoare? Solutia este sa consulti un personal trainer, care iti va reevalua rutina curenta de exercitii si care va corecta eventualele erori de executie pe parcursul antrenamentelor. In plus, un antrenor personal iti va putea spune daca obiectivele pe care ti le-ai setat sunt realiste si daca antrnamentele pe care le practicai pana acum erau concepute in ton cu scopul pe care il ai, legat de forma ta fizica.

”Primul pas in realizarea obiectivului propus este consientizarea. Mersul la sala timp de  saptamana sau doua nu-ti va transforma corpul peste noapte, nu-ti va subtia tale si nici nu va oferi pielii fermitatea pe care ti-o doresti. Pe langa sportul propriu-zis, dorinta mea ca antrenor de fitness a fost sa vin cu programul potrivit si adaptat fiecarei persoane in parte”, spune George Brailoiu chiar pe website-ul sau.

Un antrenor personal te ajuta sa previi accidentarile

Executia gresita a exercitiilor din rutina de antrenament nu doar ca minimizeaza efectele benefice ale sportului, dar creste totodata riscul de a te accidenta. Asadar, exercitiile fizice nu ar trebui realizate dupa ureche, iar un antrenor personal iti poate veni in ajutor pentru a-ti imbunatati modul de executie. Rolul unui personal trainer este acela de a te ghida pe durata antrenamentelor, astfel incat exercitiile pe care le faci sa nu iti impacteze negativ starea fizica, reducandu-se riscul de accidentare.

Antrenorul personal iti ofera un plus de motivatie

Uneori, devine dificil sa ne pastram motivatia necesara pentru a respecta principiile unui stil de viata sanatos. De cate ori ai preferat sa stai pe canapea, decat sa mergi la sala de fitness pentru a te antrena? Ei bine, cu totii trecem, la un moment dat, prin perioade in care ne pierdem motivatia, dar aici intervine rolul antrenorului personal: acela de a ne stimula sa perseveram pentru a ne atinge scopul legat de performantele fizice setate.

”De-a lungul timpului, am realizat ca asta imi este menirea: sa ajut oamenii sa devina prieteni cu sportul si sa mentina aceasta legatura pe termen lung”, mentioneaza antrenorul de fitness George Brailoiu.

Personal trainerul te ghideaza pentru a depasi perioadele de stagnare

In special atunci cand ne dorim sa scapam de kilogramele in plus, putem ajunge in etapa de stagnare, cea in care, indiferent de eforturile noastre, progresul este insesizabil. Cateva dintre cele mai frecvente motive care stau la baza acestui fenomen sunt urmatoarele: pierderea tesutului muscular, cresterea aportului caloric, scaderea nivelului de activitate sau aparitia unor dezechilibre hormonale. Un antrenor personal te poate ajuta sa construiesti masa musculara, sa accelerezi consumul de calorii si sa elimini oricare alti factori care ar impiedica atingerea telului tau.

Nu esti convins ca ai nevoie de un personal trainer? Incearca antrenamentele cu instructorul de fitness George Brailoiu si vei observa beneficiile!

https://www.pexels.com/photo/adult-athlete-body-bodybuilding-414029/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului