Fitness

#sport #fitness #dieta #sportul potrivit

5 sporturi pentru frumusetea si sanatatea ta. Afla ce ti se potriveste

Sportul joaca un rol important in viata ta. Iti mentine corpul si mintea in forma si iti imbunatateste starea de spirit. Asta nu inseamna ca trebuie sa te antrenezi zi si noapte ci doar ca trebuie sa incorporezi in stilul tau de viata un sport.

1. Tenis

Tenisul este un mod perfect de a face exercitii si te ajuta sa te incarci cu emotii pozitive. Tenisul este un sport usor si nu necesita mari investitii in echipament. O racheta si cateva mingi si esti gata de jucat. Racheta o poti cumpara si second-hand si astfel mai salvezi cativa bani. In caz ca nu ai cu cine sa joci, mergi la cel mai apropiat parc si joaca la perete. Acest exercitiu te ajuta sa scapi de stres si sa te simti mai bine.

2. Badminton

Desi exista tendinta de a-l confunda cu tenisul acesta este un sport destul de diferit din punct de vedere al solicitarii. In loc de minge vei folosit un fluturas. Desi pare simplu la prima vedere, badmintonul este un sport solicitant si distractiv. Spre deosebire de tenis, badmintonul poate fi jucat oriunde, chiar si la un picnic.

3. Inot

Daca alegi sa practici inotul afla ca acesta este unul din cele mai solicitante sporturi dar si cu cele mai multe rezultate. Acesta iti tonifca musculatura, te ajuta sa slabesti si iti fortifica plamanii. Avantajul inotului este ca nu iti forteaza articulatii asa cum o fac celelalte sporturi (alergatul, tenisul etc), ba mai mult, practicat asa cum trebuie inotul poate ajuta la vindecarea anumitor afectiuni.

4. Bowling

Iata un sport perfect pentru a petrece timpul cu familia sau cu prietenii tai. Cand te hotarasti sa practici acest sport, nu trebuie sa iti faci griji pentru echipament, deoarece ti se va da pe loc. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti iei familia si prietenii si sa iesi la distractie!

5. Volleyball

Daca de fiecare data cand auziti de acest sport va ganditi la vara, ati gasit un sport castigator. Desi decorul perfect il reprezinta o plaja cu nisip fin va puteti juca volleyball in parc sau in curtea dumneavoastra. Numarul de jucatori este nelimitat, asa ca jocul este distractiv si in doi.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare