Fitness

#exercitii picioare tonifiate # exercitii fitness #gantere #fitness

Vrei sa arati ca Jennifer Lopez in fusta scurta? Exercitii banale pentru picioare superbe!

Aparitiile sexy ale lui Jennifer Lopez sunt arhicunoscute. In loc s-o invidiezi pentru posteriorul si picioarele tonifiate, ai putea face ceva mult mai constructiv: antrenament chiar la tine acasa. Asa ca, daca vrei sa ai picioare tonifiate si care sa arate senzational la primavara, atunci trebuie sa te preocupi de acest aspect inca din aceasta perioada. Iata in continuare cateva exercitii pentru picioare superfrumoase.


Gambe

Sursa foto: womenshealthmag.com

Un exercitiu care sa ajute la intarirea gambelor este urmatorul: stai in picioare si intinde piciorul drept un pas in fata. Tine cu ambele maini o gantera in pozitie verticala chiar in dreptul pieptului. Indoaie genunchii si coboara pana cand atingi cu genunchiul stang podeaua. Revino in pozitia initiala. Fa aceasta miscare de 10 ori, apoi schimba piciorul. Urmeaza de trei ori setul de exercitii.

Coapse

Sursa foto: popsugar.com

Iti amintesti cand faceai "podul" in copilarie? Ei, bine, incearca acest exercitiu facandu-l cum cu o minge de fitness. Mai exact, stand pe spate si cu mainile pe langa corp, asaza calcaiele pe minge si trage-o spre tine pana cand atingi cu toata talpa suprafata acesteia, iar aceasta aproape ca iti atinge bazinul. Revino la pozitia initiala si repeta miscarea de 15 ori.

Gambe si coapse

Sursa foto: popsugar.com

Pentru exercitiul urmator ai nevoie de o treapta sau de un scaun mic din lemn. Urca-te cu piciorul drept pe treapta ca si cand ai vrea sa urci o scara, apoi ridica piciorul stang pana formeaza un unghi de 90 de grade cu corpul tau. Coboara-l inapoi pe podea si urca din nou. Repeta de 12 ori exercitiul, apoi schimba piciorul astfel incat stangul sa iti fie punct de sprijin. Fa cate trei seturi de astfel de exercitii pentru fiecare picior. Daca vrei sa complici un pic lucrurile, tine in fiecare mana cate o greutate.

Sursa foto: allaboutamazingplaces.com

Un alt exercitiu care iti antreneaza o multime de grupe de muschi este urmatorul: pe spate, intinsa pe podea si cu mainile sub sezut, flexeaza usor picicioarele. Sprijinindu-te pe palme si pe talpi, ridica bazinul pana ajungi intr-o pozitie paralela cu podeaua. Mentine cateva secunde, apoi revino la pozitia initiala. Fa trei seturi de astfel de exercitii. O varianta ar fi sa iti sprijini mainile pe o banca scunda precum cele din sala de sport.

Sursa foto: look.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare