Fitness

# picioare frumoase #picioare

Vara asta etaleaza-ti picioarele cu incredere!

Oficial a venit vara, iar vremea din ce in ce mai calda ne invita sa scoatem din dulapuri rochiile lejere, fustele diafane si pantalonii scurti. Poate pana acum nu te-au deranjat sau ingrijorat, pentru ca erau mai usor de ascuns sub hainele groase, insa lumina soarelui dezvaluie orice imperfectiune, iar asta te face sa te simti nesigura, nu-i asa?

Si e pacat sa-ti pierzi mersul increzator si zambetul din cauza unor probleme care au rezolvare. Stii despre ce e vorba? Despre vinisoare, micile vene in "panza de paianjen", de culoare rosiatica sau albastruie, care apar la suprafata pielii si au un aspect inestetic.

Vinisoarele sunt, de cele mai multe ori, mostenite genetic, insa nici stilul nostru de viata nu ajuta. Multi dintre noi stam la birou de la ora 9 la 18, timp in care ne miscam foarte rar, iar circulatia sangelui in zona picioarelor este ingreunata. Statul in picioare sau sporturile cu impact mare asupra lor, cum ar fi alergatul sau tenisul, afecteaza la fel de mult si favorizeaza aparitia vinisoarelor.

Vinisoarele pot aparea sau se pot agrava si in timpul sarcinii, cand picioarele sunt singurele care sustin greutatea in crestere, iar presiunea le afecteaza. insa este important sa retinem faptul ca, netratate, acestea pot duce la afectiuni mai grave: varice. De-a lungul timpului au aparut numeroase remedii pentru aceasta problema, insa multe din ele sunt costisitoare sau chiar dureroase.

Exista o solutie accesibila si fara durere. Vitella Vein este un gel dermatologic usor si racoros, conceput special atat pentru ameliorarea aspectului inestetic al vinisoarelor in "panza de paianjen", vizibile prin piele, cat si pentru inlaturarea micilor "vanatai" ce apar frecvent atunci cand avem fragilitate capilara.

Vitella Vein contine rutina care intareste peretii vaselor de sange si extract de Centella asiatica pentru prevenirea imbatranirii pielii, prin stimularea sintezei de acid hialuronic. Lavanda, chiparosul si uleiurile esentiale din citrice, impreuna cu extractele active din plante, reduc iritatiile pielii, cresc elasticitatea vaselor de sange si imbunatatesc microcirculatia. Gelul nu contine parabeni, conservanti sau parfum. Se recomanda 2-4 aplicari pe zi, indeosebi dupa dus, pentru a facilita absorbtia in piele.

Pentru mai mute detalii poti intra pe vitella.ch/ro/vitella-vein sau pe facebook.com/Vitella-Mediket-Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare