Fitness

#remodelare corporala #efort fizic #nutritionisti #exercitii # exercitii fitness

Remodeleaza-ti trupul in 4 saptamani, fara eforturi drastice. Iata cum!

Visezi la un trup zvelt, insa te-ai saturat de regimurile drastice de slabit? Este timpul sa te apuci de fitness, timp de o luna de zile, perioada in care ai voie sa mananci carbohidrati, sa iti savurezi cafeaua si sa nu te opresti din mancat ciocolata! Este planul perfect de pus in practica.

Dr. Michelle Storfer, expert american in nutritie, alaturi de antrenoarea de fitness Faya Nilsson au pus la punct un plan care iti va modela trupul in numai 4 saptamani. "Fara sa te infometezi sau sa lucrezi intens ore in sir in sala de sport. Iti da voie sa mananci carbohidrati, precum cereale integrale, cartofi dulci, fructe, orez, paine neagra, sa bei cafea, ciocolata calda si nici sa nu exagerezi cu exercitiile!", spun Michelle Storfer si Faya Nilsson, citate de dailymail.co.uk.

O combinatie de exercitii lente si exercitii intense

In fiecare din cele patru saptamani trebuie sa faci exercitii intense, mai exact o zi cu trei sedinte de 30 de minute de exercitii pentru muschi, o zi de exercitii de stretching, pentru flexibilitate si articulatii, doua zile de odihna, urmate de o alta zi de stretching si de o zi de exercitii cardio intense, pentru arderea grasimilor. 5-6 minute de alergare intensa pe banda, dupa care te odihnesti. Face bine si la psihic, caci ajuta la eliberarea endorfinelor.

Trebuie sa mananci de cinci ori pe zi

In cele patru saptamani, nu trebuie sa te infometezi, deoarece atunci cand vei reveni la alimentatia obisnuita, organismul va depune tot, ca sa isi creeze rezerve. Trebuie sa ai trei mese principale si doua gustari, sa mesteci usor, sa savurezi mancarea. Nu manca in fata televizorului sau in graba, si nici in fata calculatorului la serviciu.

Bea cafeaua cu cel putin o ora sa inainte de a te apuca de sesiunile de exercitii. Tot inainte de exercitii este recomandat sa mananci cateva patratele de ciocolata neagra, care contine antioxidanti. Nu uita de cele opt ore de somn pe noapte, deoarece odihna este foarte importanta.

De asemena, trebuie sa bei zilnic doi litri de apa.

Exemplu de meniu pentru o zi:

Micul dejun: un bol de cereale cu fructe, o cana cu cafea

Pranz: 2 felii de paine integrala, prajita, 200 gr de somon afumat, un avocado, o rosie, o limoada

Gustare: o para, 2 rondele de orez expandat, o cana cu ceai verde

Cina: legume la gratar cu seminte de quinoa

Gustare: 2 patratele de ciocolata neagra, 2 mandarine, o cana cu ceai

Susa foto: prweb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare