Fitness

#exercitii nastere Valentina Pelinel #nastere Valentina Pelinel #fitness Valentina Pelinel #valentina pelinel

Exercitiile care o ajuta pe Valentina Pelinel sa nasca natural

Inca de cand a facut marele anunt, Valentina Pelinel a marturisit ca va deveni mama de baiat si ca intentioneaza sa nasca natural. Si-a adaptat deja antrenamentele fizice in acest sens!

Valentina Pelinel, insarcinata in 4 luni, a marturisit, la Antena Stars, ca are o sarcina usoara. “Nu am simtit nimic, greturi, nimic. Am simtit nevoia sa mananc mai mult si am dat vina pe sarbatori, dar in rest ma simt perfect. fac sport, nu am simtit nimic, numai de bine.”

In ceea ce priveste nasterea, manechiul spune ca “am avut o discutie cu profesoara mea de fitness si imi spunea ca sunt o persoana activa, merg la sala si normal asa a lasat Dumnezeu pe pamant, sa nasti natural. Asa as vrea sa nasc si eu si as vrea sa nasc in Romania. Am avut numai experiente bune cu medicii romani”, a marturisit blondina.

Pe de alta parte, antrenoarea sa, Luminita Nicolescu, a conceput deja un program de exercitii fizice menite sa ii ajute organismul sa faca fata cu brio nasterii pe cale naturala.

“Este important ca ea sa faca miscare, ca limfa sa se dreneze si sa-i ofere organismului o stare de bine. Am adaptat exercitiile. Nu mai facem miscari care implica sarituri sau ridicari de greutati, dar am suplimentat acolo unde Valentina are nevoie pentru a aduce pe lume acest copil pe cale naturala.

Am intensificat exercitiile Kegel care ii vor fi de folos Valentinei si cand sarcina va fi mai avansata pentru ca in conditia ei colul sa nu se dilate. Lucram la exercitii de respiratie, combinate cu elemente de yoga. Totul decurge foarte bine. Organismul ei puternic, analizele sunt bune", a declarat Luminita Nicolescu pentru Click.

Foto: Stefan Tiberiu


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare