Fitness

# Centrul Salus #antrenor personal #fitness

Anul acesta lucram impreuna, pentru tine!

Sigur ca nu e prima data cand iti propui marea schimbare din ianuarie: sa arati mai bine, sa fii in forma aia de care vorbeste toata lumea, sa te remodelezi, sa te madresti cu tine si sa nu gafai cand urci 3 etaje.

Ei bine, anul acesta chiar va functiona. Pentru ca ti-ai mai propus sa faci miscare de nu stiu cate ori si cumva n-a mers, iar asta te enerveaza maxim. Si pentru ca esti gata sa incerci ceva diferit.

Deja ai ceva experienta in lupta cu tine. Iti mai trebuie doar cineva care sa te sustina si sa te motiveze. Bine, si din cand in cand, sa te impinga de la spate. Putin cate putin.

Acest cineva se numeste antrenor personal si te asteapta la Centrul Salus. Pe rand:

Antrenorul personal este omul cu know how despre exercitiu fizic, anatomie si lifestyle sanatos. Este orientat pe rezultate, dar se va adapta la nevoile tale si la conditia fizica actuala. “Personal” inseamna ca-ti va aloca timpul si atentia de care ai nevoie ca sa te pui in miscare.

Centrul Salus este despre cei care nu au prea facut sport in ultimii ani, iar acum simt ca e momentul sa faca ceva in aceasta directie. Pentru cei ce nu-si gasesc locul in salile mari de sport unde toata lumea arata deja super bine. Vii la Salus daca esti genul caruia nu-i place aglomeratia si glumele “de sala”, daca preferi un antrenament in liniste si intimitate.

Asta e planul! Asa vom lucra impreuna. Pentru tine.

La Centrul Salus, antrenorul personal iti da recomandari in functie de structura genetica a corpului tau, de conditia fizica, dar si in functie de programul, preferintele si determinarea ta.

Misiunea noastra este sa te ajutam sa gasesti motivatie acolo unde inainte gaseai scuze.

Cei care lucreaza deja cu noi ne spun ca au descoperit cum sa le placa sportul. Ca au antrenemente intense, cu ganduri limpezi si zambetul pe buze. Exact asa ne dorim sa fie experienta Salus si pentru tine: sa-ti lucrezi corpul, sa-ti relaxezi mintea si sa-ti umpli sufletul cu starea de bine pe care antrenorii nostri o emana.

Antrenamentul incepe acum! Pana ajungi la sala, te lasam cu cateva idei sanatoase:

Odihneste-te! Somnul regleaza metabolismul, iar lipsa lui stimuleaza foamea, creste nivelul de zahar din sange si favorizeaza stocarea grasimii.

Uita de alcool, mai ales daca ai petrecut serios de sarbatori. Alcoolul incetineste ficatul, are o multime de calorii si deshidrateaza.

Atentie de senzatiile din corp dupa fiecare masa si activitate. Numai asa iti vei da seama ce functioneaza pentru tine si la ce trebuie sa renunti.

Miscare! Oricand e posibil, oricat de putin. Cedeaza locul cuiva in metrou, urca un etaj pe scari, mergi pana la oglinda si spune-ti ca poti! Conteaza.

Noi suntem gata sa lucram impreuna. Pentru tine.

Cel mai important e sa faci primul pas: sa vii la sala!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului