Fitness

#sport #talie #fitness #slabit # subtiere talie #exercitii slabit #exercitii talie #exercitii subtiere talie

3 moduri de a-ti subtia talia

Unele femei au taliile subtiri de la natura, asa fiindu-le conformatia, altele depun eforturi substantiale pentru a-si subtia circumferinta. Insa, deseori, eforturile sunt in zadar sau nu dau rezultatele asteptate. Iata ce trebuie sa faci ca sa-ti subtiezi talia intr-un mod eficient!

1. Mai mult cardio

Kilogramele in plus se pot da jos prin dieta, insa doar un regim alimentar sanatos si sport vor da, de fapt, rezultatele dorite, silueta mentinandu-si tonusul si dupa ce femeia in cauza a slabit. Cand "lucreaza" pentru talie, pentru a da jos burtica, femeile apeleaza deseori la abdomene ca exercitii fizice. Acestea intaresc si definesc musculatura abdominala, dar nu sunt foarte eficiente pentru diminuarea circumferintei taliei.

Pentru a-ti subtia talia (si nu numai), exercitiile de tip cardio sunt cele mai bune. Cu cat transpiri mai mult, cu cat iti pui mai mult sangele in miscare, cu atat vei slabi mai repede. Orele de zumba, alergatul, inotul, dar programele de exercitii cardio online pe care le poti efectua acasa sunt mult mai eficiente in subtiere taliei decat clasicele abdomene. Dar nu renunta la abdomene si la alte exercitii de intarirea masei musculare. Cu cat masa musculara este mai mare, cu atat arzi mai multe calorii. Insa mizeaza mai mult de exerciile cardio daca vrei sa-ti subtiezi talia sau alte zone din corp.

2. Ceva mai bun decat abdomenele

Daca nu suporti abdomenele ca exercitii fizice, atunci pot sta linistita. Exista un exercitiu fizic mult mai eficient pentru a scapa de grasimea abdominala. Acesta este plank-ul, o pozitie in care stai cu corpul drept, ca in pozitie de flotare sau sprijinita in coate si mentii pozitia astfel cat mai mult. Poti alterna si cu ridicari de picioare pentru a lucra atat abdomenul, cat si partea inferioara a corpului. De ce sunt mai bune plank-urile decat abdomenele?

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare