Dieta si nutritie

#fitness #fructe #dieta #dieta fructe #dieta minune #slabeste rapid #dieta 3 zile

Vrei un corp suplu in trei zile? Incearca dieta cu fructe de toamna

Fructele de toamna sunt satioase si delicioase, dar dincolo de gustul desavarsit, ele indeplinesc si un alt rol: accelereaza procesul de ardere a grasimilor. Pe langa aceasta, fructele de toamna te ajuta sa-ti detoxifici organismul, sa-ti intaresti sistemul imunitar si sa combati retentia apei in organism. Cu alte cuvinte, fructele de toamna te ajuta sa obtii un corp suplu, pregatit pentru a face fata sezonului rece.

Cum tii dieta cu fructe de toamna

Dieta cu fructe de toamna tine doar 3 zile, timp in care trebuie sa fii foarte atenta la alimentele pe care le consumi. Deoarece este vorba despre o dieta restrictiva, nu ai voie sa consumi chiar orice fel de alimente, cu atat mai putin carbohidrati simpli si grasimi saturate.

Zilnic, trebuie sa bei cel putin 12 pahare de apa plata, eventual imbogatita cu lamaie sau castravete. Fereste-te de bauturi precum cafea si ceai pana la incheierea dietei, deoarece iti pot da peste cap planul de a slabi.

Dimineata, la pranz si la cele doua gustari ale zilei, poti consuma fructele de toamna preferate, insa este bine ca acestea sa fie in stare proaspata si nu din compoturi sau conserve. De asemenea, evita fructele uscate si pe cele congelate, deoarece nu dau rezultate atat de bune in aceasta dieta de 3 zile. Ai voie sa consumi shake-uri proteice, pentru a-ti asigura necesarul de nutrienti.

La masa de seara ai voie sa consumi o salata de legume fara amidon: varza, rosii, castraveti, ceapa, ardei grasi, broccoli, spanac, morcovi, andive, salata verde etc.

Ce fructe de toamna ai voie sa consumi

In principiu, in dieta de 3 zile ai libertate deplina sa-ti alegi fructele pe care vrei sa le consumi, atat timp cat sunt de sezon si sunt proaspete. Merele, perele, rodiile, strugurii si prunele sunt fructe excelente pentru dobandirea unui trup suplu.

Cum functioneaza dieta cu fructe de toamna

Dieta cu fructe de toamna determina organismul sa arda depozitele adipoase pentru a-si lua energia necesara desfasurarii activitatilor de zi cu zi. Datorita substantelor benefice din fructe, organismul se va detoxifia, iar datorita continutului ridicat de apa, vei reusi sa combati eficient retentia de lichide din tesuturi.

Este bine sa inchei dieta dupa 3 zile si sa revii treptat la alimentatia obisnuita. Nu este indicat sa prelungesti aceasta dieta, deoarece organismul nu beneficiaza de toate categoriile de nutrienti si te poti confrunta cu o scadere a nivelului de energie.

Sursa foto: bestfon.info

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare