Dieta si nutritie

#dieta #slabit #slabit rapid #strategii slabit

Vrei sa slabesti 2 kilograme intr-o saptamana? Incearca cele mai eficiente 5 strategii de slabit

Multe doamne si domnisoare care vor sa castige lupta cu kilogramele adopta diete drastice. Este adevarat ca slabesc rapid, insa silueta lor nu rezista prea mult timp, deoarece, odata cu revenirea la alimentatia obisnuita, toate kilogramele pierdute sunt recuperate fara mila. Vinovat pentru aceasta situatie este efectul Yo-Yo. De acum, nu va mai trebui sa tii nicio dieta drastica, ci doar sa pui in practica niste strategii simple si eficiente!

Ele te vor ajuta sa slabesti 2 kilograme intr-o saptamana, iar apoi sa-ti mentii silueta pentru mult timp.

1. Sacrifica una dintre placerile tale vinovate

Obisnuiesti sa mananci produse de fast food sau prajeli? Nu te poti abtine de la croissantele cu ciocolata sau de la biscuiti? Daca vrei sa slabesti 2 kilograme intr-o saptamana, trebuie sa sacrifici zilnic unul dintre alimentele care iti place foarte mult. Astfel, vei economisi un numar important de calorii.

2. Mananca verde

Fructele si legumele verzi sunt o mina de aur pentru organism, deoarece ii furnizeaza vitamine si minerale si au un efect detoxifiant. In plus, ele contin fibre si proteine, care alunga rapid foamea si curma poftele alimentare. Pentru a slabi 2 kilograme in 7 zile trebuie sa mananci zilnic broccoli, varza, ardei gras, sparanghel, salata verde, castraveti, dovlecei, varza de Bruxelles sau spanac.

3. Adopta pozitia "femeia deasupra"

Daca nu esti atrasa de sport si de sala, trebuie sa gasesti alte modalitati prin care sa-ti pui sangele in miscare, sa combati retentia hidrica si sa accelerezi procesul de ardere a grasimilor. Sexul este perfect in acest sens si te ajuta sa arzi 150 de calorii daca adopti pozitia "femeia deasupra".

4. Renunta la painea si pastele albe

Carbohidratii simpli care se gasesc in painea si pastele albe te ingrasa, asa ca timp de o saptamana incearca sa renunti la aceste alimente. Le poti inlocui cu paine integrala (cel mult 2 felii la o masa) si cu paste integrale sau cu alte cereale, cum ar fi quinoa sau orezul brun.

5. Bea multa apa

Ultima strategie pe care ti-o propunem si care contribuie la pierderea a 2 kilograme intr-o saptamana consta in consumul a 2,5-3 l de apa. O poti imbunatati cu felii de castraveti si suc de lamaie, pentru un efect mai rapid de ardere a depozitelor adipoase.

Dupa o saptamana, continua sa pui in aplicare aceste strategii de slabit, pentru a-ti mentine silueta supla si sexy.

Sursa foto: millionwaystoearnmoney.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare