Dieta si nutritie

#regim #fese #slabit

VIDEO: Cum sa-ti remodelezi silueta. Rutina de 7 zile

Multe femei se simt complexate din cauza faptului ca au fundul mare, in comparatie cu restul corpului. Mai mult decat atat, majoritatea dintre ele au incercat cam orice se putea incerca pentru a reusi sa-si micsoreze fundul, insa rezultatele nu au aparut.

Cu toate acestea, exista o metoda care ajuta nespusde mult la micsorarea feselor, insa este necesara foarte multa ambitie si dedicatie.

Potrivit unora dintre cei mai cunoscuti antrenori de fitness din lume, femeile care considera ca ar trebui sa-si micsoreze fundul trebuie sa respecte o serie de reguli.

Astfel, este imperativ sa-si schimbe dieta, sa faca sport si cel mai important este sa doarma pana cand se trezesc in mod natural.

Acest ultim punct este poate cel mai important, avand in vedere ca in timpul somnului sunt consumate cele mai multe calorii, ceea ce inseamna o pierdere substantiala a grasimii depuse pe fese.

Asadar, pentru a reusi sa scapati de kilogramele in plus depuse pe fese si astfel sa obtineti fundul mult dorit, este indicat sa urmati acest program de 7 zile, care include o dieta speciala, exercitii fizice si cel putin 8 ore de somn in 24 de ore de zi.

Ziua 1: Maxim trei mese pe zi, fiecare masa avand acelasi meniu: 2 felii de paine neagra, albusul a 4 oua fierte, 3 rosii, 100 de grame de piept de pui la gratar. Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

Dimineata, inainte de micul dejun cu 15 minute, efectuati 90 de genoflexiuni, in trei serii, de cate 30 de genoflexiuni fiecare serie.

Ziua 2: Maxim 3 mese pe zi, fiecare masa constant din 300 de gramde de iaurt degresat, o portocala, 2 felii de paine neagra si 300 de grame de brocolli fiert. Trebuie sa consumati 4 litri de apa pe parcursul zilei iar mesele trebuie luate la interval de maxim 5 ore, minim 4 ore. Dupa ora 19.00 nu mai mancati nimic.

Continuarea si VIDEO pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare