Dieta si nutritie

#zaharina #inlocuitori zahar #zahar #miere

Top 5 inlocuitori ai zaharului

Topul celor 5 inlocuitori ai zaharului iti vor arata cum sa iti mentii silueta fara sa renunti la micile gustari dulci, care parca iti fac ziua mai buna. Inlocuitorii zaharului sunt mult mai sanatosi, unii chiar fiind lipsiti de calorii.

Zaharina

Zaharina este mult mai dulce ca zaharul normal si poate fi folosita in cantitati mult mai mici. Acest inlocuitor de zahar, nu contine calori si este ideal pentru cei care vor sa piarda din greutate, dar sunt foarte pofticiosi cand vine vorba de dulciuri. Atentie insa, consumul excesiv duce la cresterea apetitului de mancare. Consumata moderat, zaharina e o solutie excelenta pentru a potoli pofta de dulce si in acelas timp sa iti pastrezi silueta.

Mierea

Un indulcitor 100% natural care pe langa aroma imbietoare, contine foarte multe substante nutritive, vitamine, antioxidanti si trateaza unele afectiuni. Este foarte benefica pentru sanatate, insa trebuie evitat consumul in exces. Mierea nu e lipsita de calori, consumul excesiv poate influenta procesul de ardere a grasimilor.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare