Dieta si nutritie

#diete vedete #sore #cum sa slabesti

Sore a slabit 30 de kilograme cu paste! Iata reteta

Sore este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi cand vine vorba de stil si felul in care se imbraca. Dar o ajuta si silueta fantastica. Mai nou, vedeta a dezvaluit cum a reusit sa slabeasca 30 de kilograme doar cu paste. 

Dupa ce a devenit manica, Sore avea 86 de kilograme, adica cu 30 mai multe decat greutatea ei normala. In doar 6 luni a reusit sa scape de toate kilogramele in plus. Indragita cantareata recunoaste ca nu a tinut o dieta speciala, ci mai degraba a tinut cont de ceea ce i-a cerut organismul dupa nastere.

”Nu am ținut vreo dietă minune. Am renunțat la carne timp de doi ani și am mâncat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat”, a declarat Sore, potrivit clic.ro. Artista a mai povestit, de asemenea, că decizia cu privire la mâncatul cu precădere al pastelor, nu a fost una auto-impusă.”Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roșu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva”, a susținut cântăreața.

Desi se crede ca pastele ingrasa, acestea pot fi bine tolerate de organism atunci cand faci multa miscare si daca nu le asociezi cu alimente nepotrivite. De exemplu, este recomandata combinatia paste - legume, paste - sos rosu, paste - peste. Dar nu ar trebui sa consumi paste cu sos alb, mult mai bogat in grasimi, daca vrei sa slabesti. De asemenea, este important sa alegi varianta de paste integrale si sa te limitezi la o portie pe zi (o mana). Si nu in fiecare zi, ci de cateva ori pe saptamana. Completeaza aceasta dieta cu mult sport, asa ca Sore, dar si cu apa, legume si fructe crude.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului