Dieta si nutritie

#cafeaua verde # bioportal #cafea verde

Slabeste sanatos cu cafea verde! Chiar asa sa fie?

Cu siguranta persoanele care doresc sa piarda in greutate au incercat numeroase variante mai mult sau mai putin sanatoase. Riscul acestor variante de slabit faimoase sau nu, este ca afecteaza direct organismul, de multe ori scazand imunitatea sau dand nastere unor afectiuni serioase. Unul dintre putin cunoscutele ingrediente minune in retetele de slabit este cafeaua verde, disponibila a fi comandata online si pe Bioportal.ro

Cafeaua verde este o cafea neprajita, cruda, care are o aroma intensa si multiple beneficii asupra organismului.

Stiati ca…?

Spre deosebire de cafeaua clasica, cafeaua verde are proprietati superioare, datorita continutului bogat de acid clorogenic. Dietele cu cafea verde sunt recunoscute pentru efectele rapide si benefice pe care le au asupra organismului in arderea grasimilor si impiedicarea acestora sa se depuna.

Consumul de cafea neprajita neutralizeaza radicalii liberi care pot ataca intregul organism si sistem imunitar si are rol asemenea unei cure de detoxifiere. O singura cana de cafea furnizeaza o cantitate de aproximativ 400 mg de antioxidanti, dintre care 160 mg sunt polifenoli.

Cum actioneaza cafeaua verde?

Aceasta stimuleaza o ardere accelerata a grasimilor si impiedica formarea unor depozite noi. Prin procesele de reglare a metabolismului, elimina kilogramele in plus si asigura mentinerea greutatii dorite. Stopeaza absorbtia de zahar si stabilizeaza nivelul acestuia in sange.

O singura portie de cafea verde asigura organismului cantitatea necesara de antioxidanti de care acesta are nevoie pentru a opri dezvoltarea unor afectiuni metabolice.

Cafeaua verde inhiba senzatia de foame, astfel persoanele care urmeaza astfel de diete consuma atatea alimente de cat au intr-adevar nevoie si nu mai mult. Foarte multe persoane mananca de plictiseala sau uneori pur si simplu ca le este pofta si nu intr-adevar foame, cafeaua verde ajuta la depasirea acestor obiceiuri proaste si la crearea unei diete si stil de viata mai sanatos.

Cat poti sa slabesti cu cafeaua verde?

Studii de specialitate confirma faptul ca consumul de cafea verde ajuta la pierderea a aproximativ 200g-500g pe zi. Astfel, un regim cu 400 mg de extract de boabe de cafea verde bauta zilnic inainte de micul dejun sau pranz, pe o perioada de 2 saptamani ajuta la arderea grasimilor si la pierderea a 2kg in aproximativ o saptamana.

Cafeaua verde accelereaza functiile metabolismului si ajuta la o ardere rapida a grasimilor fiind astfel un aliat de nadejde pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate si sa isi mentina aspectul fizic sau sa se protejeze impotriva unor afectiuni metabolice.

Vrei sa stii de unde poti cumpara cafea verde? Ei bine, o poti gasi in magazinele de specialitate unde se vinde cafea la vrac sau ceai, in magazinele naturiste sau bio, atat online cat si magazine de tip Plafar.

In cazul comenzilor online, va recomandam Bioportal.ro, un magazine cu peste 15.000 de produse in stoc, ce are deja o reputatie buna in piata. Preturile diverselor sortimente de cafea verde incep de la 8,24 lei/ 100 grame. Incearca si tu si spune-ne ce rezultate ai avut!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare