Dieta si nutritie

# slabesti rapid #dieta #cura de slabire #ice tea #cum sa slabesti

Slabeste cu ice tea! Cum te ajuta o bautura racoroasa sa obtii silueta dorita

Cand stii ca trebuie sa incapi rapid in costumul de baie de anul trecut, esti dispusa sa recurgi la cele mai nebunesti diete. Noi iti recomandam un ingredient esential in curele de slabit, care te ajuta sa-ti reglezi apetitul, sa te racoresti si sa pierzi kilograme. Prea frumos sa fie adevarat? Deloc!

Aliatul tau pretios se numeste... banalul ceai verde. Cu siguranta stii ca este folosit in diete, sub toate formele sale, insa nu te-ai gandit sa-l folosesti rece, cu gheata. Consumandu-l rece, imbini utilul cu placutul: te racoresti cu o bautura delicioasa si sanatoasa, in timp ce cantarul arata din ce in ce mai putine kilograme.

Explicatia? Atunci cand consumi ceaiul verde rece, organismul tau va incerca sa creasca temperatura corpului, asa ca va face un efort mai mare si va consuma mai multe calorii. Poti incerca ceaiul verde simplu sau in variantele sale delicioase: cu acai si goji, care te va energiza si are un gust dulceag, cu ginseng si ginger, de asemenea extrem de energizant, dar, in acelasi timp si imunizant sau cu afine, zmeura si capsuni pentru un gust dulce, aproape ca un desert, dar si o scadere a apetitului. In plus, sa nu uitam ca ingredientul principal al acestei diete este un important antioxidant, ajutand la detoxifierea organismului.

Secretul este sa nu indulcesti ceaiul verde cu zahar, dar deja stii asta, Incearca sa nu pui nici macar miere. Combinatiile de fructe indulcesc suficient bautura. Pentru mai multa savoare, adauga in ceaiul rece cateva cuburi de gheata in care ai inghetat menta sau lamaita.

Esti gata de o dieta usoara? Spune-ne rezultatul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare