Dieta si nutritie

#programslabire.ro #dieta #batoane #dieta si nutritie #batoane proteice #herbalife #prgram de slabire

Slabeste cu batoane proteice sanatoase si delicioase de la Herbalife

In lupta continua cu kilogramele in plus, consumul zilnic de batoane proteice poate fi asul tau din maneca in obtinerea de rezultate rapide. Medicii nutritionisti confirma faptul ca proteinele, bogate in aminoacizi esentiali, sunt necesare pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare, dar si pentru accelerarea procesului metabolic de ardere a grasimilor.

Industria alimentelor dietetice, adresate persoanelor care tin regim alimentar pentru tratarea unor afectiuni sau pentru slabit, abunda in batoane proteice care pot contine substante chimice nocive. Din fericire, ai acum la dispozitie o alternativa sigura si sanatoasa: batoanele proteice Herbalife, o combinatie echilibrata de proteine, complexul de vitamine B si acid pantotenic, pe care sa le consumi intre mese, in locul gustarilor obisnuite. Ele pot fi comandate de pe programslabire.ro, magazin online cu un stoc bogat de produse nutritive sanatoase, care te ajuta sa slabesti si sa iti mentii organismul viguros si rezistent.


De ce te ajuta batoanele proteice sa slabesti?

Aportul generos de proteine din batoanele proteice are un impact benefic asupra corpului tau: te ajuta sa renunti la alimentele cu carbohidrati si lipide (substantele care ajung sa se transforme in grasimi dupa digestie) si favorizeaza cresterea masei musculare si topirea depozitelor grase. Proteinele din batoanele proteice sunt folosite de tesuturile musculare pentru regenerare si crestere. Musculatura odata intarita, stimuleaza activitatea metabolica si participa semnificativ la arderea caloriilor in plus. Prin urmare, organismul tau inceteaza sa mai acumuleze grasime in celule si incepe sa le topeasca pe cele deja depozitate. Unde mai pui ca proteinele au si marea calitate de a potoli rapid senzatia de foame si de a induce o stare de satietate indelungata!


Batoanele proteice de la Herbalife

Fiecare baton proteic Herbalife contine aproape 10 grame de proteine (mai mult decat un ou fiert tare, o cana de lapte sau doua linguri de unt de arahide), aport echilibrat perfect cu 15 grame de carbohidrati. Tot ele iti furnizeaza si vitaminele B1, B2, B6, E si acid pantotenic, ajutandu-te sa tii la distanta senzatia de foame si asigurandu-ti un flux continuu de energie. Tot pachetul nutritional furnizat de batoanele proteice Herbalife vine in schimbul a doar 140 kcal/bucata. Cutia de 14 batoane, disponibile in 3 arome delicioase (ciocolata si alune, vanilie si migdale, lamaie), costa doar 67 RON.

Le poti comanda usor de pe programslabire.ro!



Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului