Dieta si nutritie

#dieta Anamaria Prodan #anamaria prodan #dieta

Slabeste 1 kilogram pe zi cu dieta Aneimaria Prodan

Anamaria Prodan a slabit spectaculos in ultimul an. Impresara a dezvaluit si dieta care a ajutat-o sa scape de kilogramele in plus super rapid.

 

Cu ajutorul unor sucuri naturale, Anamaria Prodan a slabit cate 1 kilogram pe zi.

”Supa de legume si fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mâna. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider”, a declarat AnaMaria Prodan pentru o emisiune Tv.

Timp de 15 zile Anamaria a baut numai sucuri, iar rezultatele au fost miraculoase:„Un kilogram pe zi slabeam eu! Miracol! Mie mi-e mai greu sa tin regim din asta dat de un nutritionist pentru ca eu nu am timp sa manânc pe gramaj si la anumite ore. si atunci mi s-a parut ca este perfect”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului