Dieta si nutritie

# slen 30 #slabit fara efort #slabit rapid #slabit

Scapa de grasimea nedorita cu Slen 30

A sosit vara asa ca trebuie sa ne etalam corpurile la piscina sau la mare. Deoarece pe timpul iernii apar kilograme in plus si grasime nedorita in zonele expuse la soare, noi va propunem un gel special care va poate ajuta sa scapati rapid de grasimea nedorita. Slen 30 este un gel cu beneficii speciale deoarece reuseste sa arda grasimea rapid si eficient. Produsul Slen 30 este oferit de brandul Velform. Acest produs natural reprezinta o modalitate simpla si foarte rapida cu care veti reduce dimensiunile corpului scapand de minim o masura a hainelor in doar cateva minute de la aplicarea gelului.

Cum se aplica Slen 30?

Aplicarea acestui gel se face foarte usor direct pe zona asupra careia doriti sa actioneze pentru a reduce dimensiunile la formele dorite. Slen 30 beneficiaza de o formula unica si speciala deoarece contine ingrediente botanice si naturale. Poate actiona extrem de rapid asupra zonei unde exista grasime in exces si reuseste sa ofere forme dorite si mult mai frumoase fizic in aproximativ 30 minute de la aplicare. Slen 30 actioneaza pe corp racind zona pe care il aplicati. Dupa cateva minute efectele incep sa fie si vizibile ochiului liber fara sa aveti efecte adverse nedorite.

Acest produs marca Velform este Bioo si non-invaziv comparativ cu vreo interventie chirurgicala dupa care este nevoie de o perioada mai lunga de recuperare. Are o putere foarte mare de reducere rapida a depunerilor de grasime de pe corp. Poate fi benefic si la reuniformizarea aspectului pielii care a fost afectata din cauza grasimii.

Se poate aplica usor direct pe zonele afectate de grasime atat pe fese, solduri, abdomen cat si pe brate sau coapse. Imediat gelul incepe sa isi intre in atributiuni si actioneaza eficient pentru a reduce dimensiunile zonelor pe care a fost aplicat. Dupa aproximativ 30 de minute veti vedea rezultatele si zona dorita va fi mai ferma.

Beneficiile produsului Slen 30 marca Verlform

Slen 30 este un gel special care va ajuta sa scapati de grasimea acumulata in anumite zone. Ofera un aspect placut pielii si va ofera posibilitatea sa aveti mai multa incredere atunci cand mergeti la plaja si doriti sa purtati un costum de baie. Celulita este o alta problema care afecteaza foarte multe femei. Slen 30 poate face lucruri bune si in privinta celulitei reducand considerabil aceasta problema inestetica de pe picioare inca de la prima aplicare. Este o solutie foarte eficienta impotriva celulitei. Ofera zonei pe care este aplicat un aspect tonifiant si placut.

De acum nu mai trebuie sa va faceti griji atunci cand purtati pantaloni scurti sau rochite din cauza celulitei. Picioarele frumoase vor fi scoase in evidenta si celulita dispare datorita gelului Slen 30 care contine doar ingrediente naturale cu efecte rapide si benefice asupra organismului. Fata de dietele clasice, acest produs actioneaza eficient si rapid la reducerea grasimii, contureaza silueta si contribuie la pierderea kilogramelor nedorite. Mentine organismul sanatos cu un ritm de viata sanatos si o alimentatie corespunzatoare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare