Dieta si nutritie

#kilorame in plus # mentinere silueta #teo trandafir #slabit

Primul lucru pe care il face Teo Trandafir in fiecare dimineata pentru a tine kilogramele in frau

Teo Trandafir a reusit sa slabeasca spectaculos in urma cu cativa ani. A suferit in 2013 o operatie de micsorare a stomacului, insa a trebuie sa tina kilogramele in frau pentru a-si pastra silueta.

 

Recent, prezentatoarea TV a dezvaluit ce bea in fiecare dimineata pentru a elimina toxinele din corp. La prima ora, imediat ce se trezeste, Teo bea un litru si jumatate de apa.

“Beau un litru si jumatate de apa dimineata, cum ma trezesc! N-ati vrea sa stiti cum e pana inghiti atata apa. E un chin groaznic, dar asta trebuie sa fac eu de ani de zile”, a dezvaluit Teo, in emisiunea ei de la Kanal D.

Teo nu e singura vedeta care are tabieturi matinale. Unele vedete beau apa calda pe stomacul gol, altele, apa cu zeama de lamaie, iar altele pun cate un ban de argint in paharul cu apa. Toate acestea, pentru accelerarea metabolismului, pentru stimularea digestiei, pentru prevenirea infectiilor, noteaza click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare