Dieta si nutritie

# paula chirila dieta #paula chirila

Paula Chirila a slabit 15 kilograme in 3 luni. Cum a reusit

Paula Chirila, in varsta de 45 de ani, radiaza de fericire. A reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar 3 luni si se simte foarte bine in pielea ei. Dupa divortul de acum 3 ani, Paula si-a schimbat complet viata.

“Am slabit pe puterile mele. Cand eram singura-singurica, mai bine ma sareai decat sa ma ocolesti, atat eram de umflata. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac si fiecare etapa a vietii mele. Da, domle, am mancat de am rupt! Am reciclat torturi si înghetate”, a marturisit Paula.
Actrita a marturisit ca nu a apelat la un nutritionist, ci a urmat sfaturile unor medici din strainatate.

“Pur si simplu am descoperit un mod de a manca, mod care pe mine m-a facut sa scap de 15 kg în 2-3 luni. Inca sunt în procesul acesta si înca se mai topesc kilograme. Mai am momente de platou, sunt normale în fiecare dieta, dar am descoperit ca e un regim pe care pot sa îl tin pe termen lung. Îmi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme, ci acum, la 40 de ani, în loc sa am acum 20 de ani si sa arat ca un model. Am ascultat sfaturile unor medici din strainatate, care au tot felul de podcasturi pe YouTube, am citit foarte multe studii stiintifice si mi-am dat seama ca mi se potriveste. si chiar ma simt foarte bine”, a povestit actrita, pentru libertatea.ro.

A renuntat complet la anumite alimente si la dulciuri

“Am renuntat complet la carbohidrati si cand spun asta înseamna ca am grija inclusiv la carbohidratii care se afla în legume, nici morcovi nu mai mananc acum, tot ce e dulce, carbohidrati, amidonoase, cartofi, orez, sucuri, prajituri, paste, tot ce e bun.  Daca mi-e pofta de dulce, îmi fac dulciuri keto, care sunt fara carbohidrati. Nici sucuri, eventual fara calorii. Beau multa apa. Am mai facut si fasting, ceea ce se numeste post negru, numai ca este voluntar, nu este înfometare, asa cum tii de sarbatori, doar cu apa si o gura de cafea. Am ajuns în punctul ala în care nu îmi mai era foame si chiar m-am simtit foarte bine. Acum sunt foarte fericita, sunt pe drumul cel bun, am dat jos 15 kg, aproape ca am ajuns la kilogramele pe care le avem înainte de sarcina”, a declarat, pentru Libertatea, Paula Chirila. Vedeta vrea sa mai slabeasca vreo 2-3 kilograme, dar i-ar conveni de minune daca ar fi 5 în total.

“Corpul o sa se stabilizeze acolo unde se simte cel mai bine, deocamdata si-a adus aminte de cum era. Am încaput în niste rochii pe care am avut ambitia sa nu le arunc , rochii pe care le-am îmbracat acum 10 ani si care acum îmi sunt largi, ceea ce ma uimeste, s-a schimbat si structura corpului, m-am mai subtiat în talie. Bine, mai fac si niste proceduri”, a completat ea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului