Dieta si nutritie

#silueta #modelare silueta #Zveltaform

Modeleaza-ti silueta!

Cateva dintre cele mai eficiente plante si un compus organic care ne ajuta la mentinerea greutatii in limite normale se regasesc in noul produs Dacia Plant: Zveltaform.

A arata cat mai bine este dezideratul fiecarei femei. Iar printre primele lucruri pe care le amintesc femeile se numara dorinta de a fi supla.

Supletea este unul dintre atu-urile eternului feminin. Alaturi de sarm, inteligenta si armonie interioara este unul dintre ingredientele unei femei frumoase. Dar nu numai frumusetea este cea care sta la baza obtinerii unei siluete armonioase ci si sanatatea.

O femeie frumoasa este in primul rand o femeie sanatoasa. Si nu putem vorbi despre o femeie sanatoasa fara a aminti de greutatea optima.

O greutate optima este cea potrivita tipului constructiv si a inaltimii dumneavoastra. Este bazata pe indicele de masa corporala si pe circumferinta taliei. Daca aveti un indice de masa corporala sub 18.5, sunteti in categoria subponderal. Daca indicele de masa corporala este intre 19 si 24.9 sunteti incadrati la greutate normala. Daca indicele depaseste 25 sunteti supraponderal, iar daca trece de 30 sunteti incadrat la categoria obez.

Dezideratul nostru este de a ne pastra in limitele categoriei de greutate normala, iar pentru aceasta trebuie sa apelam la cateva ajutoare de incredere: o dieta adecvata, miscare si alimente care sa ne ajute sa slabim.


Zveltaform

Cateva dintre cele mai eficiente plante si un compus organic care ne ajuta la mentinerea greutatii in limite normale se regasesc in noul produs Dacia Plant: Zveltaform.

Zveltaform este o pulbere destinata atingerii greutatii optime si este destinata tuturor persoanelor adulte care doresc sa isi modeleze silueta. Produsul face parte din gama Sublima de la Dacia Plant, dedicata celor mai des intalnite probleme de sanatate ale femeilor.

Zveltaform are cateva atu-uri imbatabile:

  • reduce cantitatea de alimente ingerate prin instalarea senzatiei de satietate
  • mentine concentratiile normale ale colesterolului, trigliceridelor si glucozei in sange
  • reduce absorbtia intestinale a glucozei
  • sustine procesul de detoxifiere a organismului
  • este bun pentru si pentru diabetici
  • are efect de modelare a siluetei
  • are o formula originala, unica pe piata romaneasca


Ajutoare nebanuite

Mazarea

Mazarea este un aliment perfect pentru curele de slabire. Mazarea are de doua ori mai multe proteine ca cele mai multe vegetale, fiind substitutul ideal pentru proteinele provenite din sursele cu grasime. Este excelenta pentru controlul greutatii.

Psyllium

Psyllium este micul vrajitor al reducerii senzatiei de foame. Eficienta lui se datoreaza faptului ca se poate mari de 10-20 de ori in combinatie cu apa. Tot ce aveti de facut este sa luati psyllium cu 30 de minute inaintea mesei si veti vedea ca ingerarea de alimente va scadea drastic.

Cicoarea

Cicoarea, banala si pe nedrept nebagata in seama se dovedeste a fi un aliat puternic in curele de slabire.

Extractul de cafea verde

Cel mai recent subiect de discutie din lumea nutritiei este recentul studiu care leaga direct boabele de cafea verde de pierderea greutatii. Studiul in cauza a descoperit ca persoanele supraponderale care au consumat suplimente bazate pe boabe de cafea verde au pierdut in scurt timp o greutate semnificativa.

Pe parcursul studiului, participantii nu si-au schimbat obiceiurile lor alimentare sau regimul de exercitii fizice. in medie participantii la studiu au pierdut cca. 10 %. Ce este cu adevarat interesant este faptul ca acestia au continuat sa aiba un aport caloric zilnic de cca 2400 de calorii si au ars prin exercitii cca 400 de calorii, un regim de viata care, singur, nu ar duce la o scadere atat de dramatica a greutatii. Este evident ca extractul din boabe de cafea verde a fost „catalizatorul” arderilor puternice din organism.

Cromul

Picolinatul de crom si-a castigat notorietatea datorita utilizarii sale pentru scaderea greutatii si imbunatatirea tonusului si a energiei. Picolinatul de crom poate reduce drastic apetitul, poate arde grasimil si mari metabolismul.

Administrare

Zveltaform se adiministreaza simplu sub forma a 4 lingurite dozatoare de 2 ori pe zi, la pranz şi seara. Cantitatea aceasta se amesteca cu 250 ml (o cana) de lapte, iaurt, suc de fructe, supa strecurata sau apa şi se consuma imediat. Este foarte important ca, imediat dupa fiecare administrare sa se consume inca minim 250 ml de lichide. Doza recomandata se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei de pranz, iar seara poate inlocui cina.

Zveltaform este oferit in doua variante: cu gust neutru pentru cei care doresc o varianta ne-aromata si cu gust de mango pentru cei care doresc sa dea savoare micului lor secret pentru slabit.

Pe langa consumarea acestui supliment alimentar este necesar sa aveti o dieta echilibrata si sa faceti miscare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului