Iata ce trebuie sa cumprina un mic dejun antiinflamator, pentru o portie:
- 30g seminte de chia
- 300 ml lapte de soia, de migdale sau de cocos
- ½ lingurita scortisoara
- 1/3 lingurita nucsoara
- 1/3 lingurita turmeric
- ½ mar ras
- ½ lingurita miere
- 30g fulgi de cocos
- 30g migdale tocate
Acest mic dejun trebuie preparat cu o seara inainte si tinut la frigider. Se poate incalzi usor la microunde daca nu vrei sa-l consumi rece.
Incepe prin a amesteca laptele putin caldut, intr-un bol incapator, cu mierea si condimentele (scortisoara, nucsoara si turmeric). Ai grija sa nu se formeze cocoloase. Adauga apoi marul ras, semintele de chia. Amesteca bine si da totul la frigider pana a doua zi.
Dimineata inclazeste usor budinca la microunde (daca doresti) si adauga fulgii de cocos si migdalele. Amesteca bine si consum-o alaturi de o cana de ceai.
Sursa foto: freshnlean.com